Samsung-jääkaapin jääpalakoneen käyttäminen

Kuva kaksoisjääpalakoneesta.

Samsung-jääkaapissa on sisäänrakennettu kaksoisjääpalakone, joka voi tehdä kahdentyyppistä jäätä: suuria jääkuutioita ja pieniä jääpaloja. Kummassakin jääpalakoneessa on oma kätevä jääpala-astia, jotta voit ottaa nopeasti kumpaa tahansa jäätä. Voit käynnistää molemmat jääpalakoneet samanaikaisesti tai käyttää vain toista niistä, jos haluat vain tietyn tyyppistä jäätä.

Huomautus: Kaksoisjääpalakoneen muotoilu ja lisätarvikkeet voivat vaihdella malleittain. Jääkaapin mukana toimitetaan jääkauha.

Huomautus: Kun laite otetaan käyttöön ensimmäisen kerran, anna molempien jääpalakoneiden tehdä jäätä vähintään 1–2 päivää ja hävitä jäät. Näin epäpuhtaudet poistuvat veden syöttöjärjestelmästä.

Kaksoisjääpalakoneen käyttöönotto vaatii vain muutaman vaiheen. Katso tarkemmat ohjeet laitteesi käyttöoppaasta, jos alla olevat ohjeet eivät toimi mallissasi.

1 Ota ensin jääkaapin näyttö käyttöön napauttamalla mitä tahansa painiketta.
2 Paina O-painiketta, kunnes jääpalakoneen merkkivalo alkaa vilkkua.
Kuva juomakeskuksen valikosta ja < o > -painikkeesta.
3 Ota haluamasi jääpalakone käyttöön <- ja >-painikkeilla.
4 Odota sitten 5 sekuntia tai vahvista valinta O-painikkeella.
5 Jääpalakoneen merkkivalo lakkaa vilkkumasta.
Kuva juomakeskuksen valikosta ja käynnistys- ja sammutuspainikkeista.
6 Kun jää on valmista, voit poistaa jään vetämällä jääastian ulos. Työnnä se sitten takaisin paikalleen.

Huomautus: Jos astian toiselle laidalla alkaa kertyä jäätä, asettele jäät tasaisesti astiaan. Anna sen jälkeen jääpalakoneen jatkaa jään tekemistä.

Huomautus: Jos kaksoisjääpalakonetta ei käytetä pitkään aikaa, jää voi paakkuuntua jääastioihin. Jos näin käy, irrota astiat ja tyhjennä ne.

Jos kaksoisjääpalakone ei annostele jäätä, voit tarkistaa testitoiminnolla, että laite toimii oikein.

1 Jos haluat testata laitteen toiminnan, poista jääpala-astia ja etsi testipainike jääpalakoneen pohjasta. Mallista riippuen painikkeessa voi lukea "Test".
Kuva testauspainikkeesta jääpalakoneen pohjassa.
2 Pidä Test-painiketta painettuna, kunnes kuulet merkkiäänen.
3 Kuulet myös toisen lyhyen äänimerkin, jos jääpalakone toimii oikein.
4 Muista asettaa jääpala-astia takaisin paikalleen, kun olet valmis.