Äänen optimoiminen Galaxy Buds+ -kuulokkeissa

Kuulokkeistasi löytyy jokaiseen tilanteeseen sopivat ääniasetukset, olipa kysymyksessä vilkkaat markkinat tai suosikkipodcastisi. Lue, kuinka voit muokata Galaxy Buds- ja Buds+ -ääniasetuksia. Ennen kuin kokeilet alla olevaa toimintoa, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys.

Galaxy Buds- ja Buds+-kuulokkeiden ääniasetukset

Kun kuulokkeet on yhdistetty Galaxy Wearable -sovellukseen, voit määrittää sovelluksen etusivulla kuusi eri taajuussäädintä ja nauttia samasta musiikista ja yksilöllisestä soundista. Säädä asetuksia liukusäätimillä ja valitse Normaali, Basso, Pehmeä, Dynaaminen, Selkeä tai Diskantti. Kokeilemalla eri vaihtoehtoja, löydät juuri tilanteeseen sopivan vaihtoehdon.

Taajuussäädin

Huomautus: Taajuussäädin on käytettävissä myös Buds+-sovelluksella iPhone 7 -puhelimissa ja uudemmissa malleissa, joissa on iOS 10 tai uudempi ohjelmistoversio.

On tärkeää, että voit valita vaihtoehdon, jossa kuulet ympäristön äänet selkeästi, kun kuuntelet musiikkia ulkona, jotta voit havaita nopeasti mahdolliset vaaratilanteet.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteesta.

Vaihe 2. Ota käyttöön Ympäristön äänet.

Vaihe 3. Säädä ympäristön äänien voimakkuutta liukusäätimellä.

Ota käyttöön Ympäristön äänet

Jos haluat lisätä ylimääräistä äänenvoimakkuutta, voit muuttaa asetukset Labs-sovelluksessa, jotta saat ympäristön äänien voimakkuudeksi Erittäin voimakas.

Vaihe 4. Pyyhkäise ja valitse Labs > Ota käyttöön Erittäin voimakkaat ympäristön äänet.

Vaihe 5. Säädä ympäristön äänien voimakkuudeksi liukusäätimellä Erittäin voimakas.

Erittäin voimakkaiden ympäristön äänien ottaminen käyttöön

Huomautus:

• Ympäristön äänet poistetaan automaattisesti käytöstä puhelun ajaksi. Puhelun jälkeen kuulokkeet palaavat aiempaan tilaan.
  • Ympäristön äänien vahvistamisen yhteydessä saattaa kuulua huojuntaa, jos kuulokkeet eivät kunnolla paikoillaan korvissasi. Varmista, että Galaxy Buds+ -kuulokkeesi ja korvapehmusteet istuvat tiiviisti korviisi ja vaihda tarvittaessa korviisi sopivat korvapehmusteet.

Joskus saatat haluta kuulla vain yhdestä kuulokkeesta, jos esimerkiksi joku puhuu sinulle. Galaxy Buds+ -kuulokkeiden automaattisella äänen siirtämistoiminnolla se on helppoa. Automaattisessa äänen siirtämisessä ei ole mitään määritettäviä asetuksia. Galaxy Buds+ -kuulokkeet vaihtavat äänitulon automaattisesti mono- tai stereoääneksi riippuen, kuinka monta kuuloketta on paikoillaan kotelossa. Kun käytät yhtä kuuloketta, aseta toinen kuuloke latauskoteloon, jotta se ei häviä tai sen virta ei lopu.

Galaxy Buds -kuulokkeiden automaattinen äänen siirtäminen