Always On Display -toiminnon käyttäminen

Always On Display -toiminnolla voit katsella lukitusnäytössä näkyviä ilmoituksia ilman, että kosket älypuhelimeesi. Voit myös mukauttaa lukitusnäytön näyttämään vain mitä haluat, kuten päivämäärän, ajan, sään, kalenterin tai Bixby Routines -toiminnon. Lue alta saadaksesi kaiken irti Always On Display -toiminnosta.

Näkymä Always On Display -toiminnosta Galaxy-puhelimessa.

Always On Display -toiminnon aktivointi

Aktivoi Always On Display -toiminto seuraamalla seuraavia vaiheita:

Galaxy-puhelimen alkunäyttö, jossa Asetukset-kuvake on korostettuna. Galaxy-puhelimen alkunäyttö, jossa Asetukset-kuvake on korostettuna.

Vaihe 1. Siirry alkunäytöstä kohtaan Asetukset.

Asetukset-näyttö, jossa Lukitusnäyttö-valinta on korostettuna. Asetukset-näyttö, jossa Lukitusnäyttö-valinta on korostettuna.

Vaihe 2. Napauta "Lukitusnäyttö".

Lukitusnäyttö-valikko, jossa Always On Display -toiminnon vaihtopainike on korostettuna. Lukitusnäyttö-valikko, jossa Always On Display -toiminnon vaihtopainike on korostettuna.

Vaihe 3. Napauta vaihtopainiketta aktivoidaksesi "Always On Display" -toiminnon.

Always On Display -näyttö, jossa vaihtopainike on korostettuna. Always On Display -näyttö, jossa vaihtopainike on korostettuna.

Vaihe 4. Napauta "Always On Display" ja tarkista asetukset.

Huomaa:

• Always On Display ja jotkin sen toiminnot ovat saatavilla vain tietyissä laitteissa. Et välttämättä voi käyttää viimeisimpiä Always On Display -toimintoja, jos laitteesi poikkeaa esimerkeistä. Varmista, että käytössäsi on viimeisin ohjelmistoversio.
  • Virransäästötilan käyttöönotto poistaa Always On Display -toiminnon käytöstä. Poista virransäästötila käytöstä, jotta voit käyttää Always On Display -toimintoa.

Asetusten vaihtaminen

Vaihda Always On Display -asetuksia avaamalla Always On Display Asetukset-valikosta. Valitse sieltä haluamasi Always On Display -asetukset.

1. Valitse haluamasi näyttötila:

• Näytä napauttamalla: Always On Display näkyy muutaman sekunnin ajan näyttöä kosketettaessa.
  • Näytä aina: Always On Display on näkyvissä aina.
  • Näytä aikataulun mukaan: Always On Display näkyy vain asettaminasi aikoina. Napauta Aseta aikataulu asettaaksesi näytön aloitus- ja päättymisajat.
  • Näytä uusille ilmoituksille: Always On Display näyttää vain uudet ilmoitukset.

2. Napauta Kellotyyli ja valitse haluamasi tyyli käytettävissä olevista tyyleistä, väreistä ja ulkoasuista. Voit halutessasi ladata omia kuvia tai GIF-tiedostoja. Kun tyylin mukauttaminen on valmis, napauta Valmis tallentaaksesi.

3. Ota Automaattinen kirkkaus käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla vaihtopainiketta.

4. Napauta Näytön suunta ja valitse pysty tai vaaka.

5. Tallenna muutokset napauttamalla paluunuolta.

Näytettävien sovellusten valitseminen

Jos Always On Display -toiminto on käytössä, se näyttää aina oletusarvoisesti kellon ja ilmoitukset. Voit kuitenkin lisätä muita näytettäviä sovelluksia, kuten musiikki, kalenteri, sää tai Bixby Routines seuraamalla näitä vaiheita:

Galaxy-puhelimen alkunäyttö, jossa Asetukset-kuvake on korostettuna. Galaxy-puhelimen alkunäyttö, jossa Asetukset-kuvake on korostettuna.

Vaihe 1. Siirry alkunäytöstä kohtaan Asetukset.

Asetukset-näyttö, jossa Lukitusnäyttö-valinta on korostettuna. Asetukset-näyttö, jossa Lukitusnäyttö-valinta on korostettuna.

Vaihe 2. Napauta "Lukitusnäyttö".

Lukitus-näyttö, jossa Pienoisohjelmat-valinta on korostettuna. Lukitus-näyttö, jossa Pienoisohjelmat-valinta on korostettuna.

Vaihe 3. Valitse "Pienoisohjelmat".

Pienoisohjelmat-sovellus, jossa musiikin vaihtopainike on korostettuna. Pienoisohjelmat-sovellus, jossa musiikin vaihtopainike on korostettuna.

Vaihe 4. Napauta vaihtopainikkeita jokaiselle lukitusnäytössä näytettävälle sovellukselle. Varmista, että "Always On Display" -näppäin on käytössä.