Ensimmäinen Galaxy Z Fold3 5G -laitteeseen integroitu S Pen -kynä

Nyt voit käyttää Galaxy Z Fold3 5G -laitettasi S Pen -kynällä. Voit tehdä käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ja nauttia sisällöstä Samsung Notes -sovelluksen avulla. Lue alta, miten voi käyttää erikseen myytävää S Pen -kynää taitettavassa puhelimessasi.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Ensimmäinen taitettavien laitteiden S Pen -kynä

Galaxy Z Fold3 5G -laitteissa voit käyttää S Pen Pro- tai S Pen Fold -sarjan kynää, joka on tarkoitettu erityisesti taitettaville laitteille. Erikseen myytävä S Pen -kynä on muotoiltu uudelleen Galaxy Z Fold3 5G -puhelimelle ja siinä on pyöristetty, sisään painuva kärki, joka estää liiallisen painamisen ja suojaa näyttöä, jos kynää painetaan liikaa.

Galaxy Z Fold3 5G S Pen -kynän muotoilu.
  • S Pen Pro: yhteensopiva Galaxy Z Fold3 5G -puhelimen ja muiden S Pen -kynää tukevien Galaxy-laitteiden kanssa BLE-yhteydellä, ladattava.
  • S Pen Fold -malli: yhteensopiva vain Galaxy Z Fold3 5G -puhelimen kanssa, ei tue BLE-yhteyttä, ei vaadi latausta.

Huomautus:

• Käytä vain S Pen Pro- tai S Pen Fold -mallin kynää, joka on tarkoitettu erityisesti Galaxy Z Fold3 5G -puhelimelle. Lisätietoja S Pen -kynän käytöstä on S Pen -kynän käyttöoppaassa.
  • Kaikki muut S Pens -kynät tai kynät, joita ei ole tarkoitettu Galaxy Z Fold3 5G -puhelimelle (mukaan lukien muiden valmistajien tuotteet) voivat vahingoittaa näyttöä.
  • S Pen Pro- ja S Pen Fold -kynä myydään erikseen.
  • Älä paina näyttöä liian voimakkaasti S Pen -kynällä, koska se voi vaurioittaa näyttöä.
  • Kynän kärki painuu sisään, jos sitä painetaan liikaa, estäen sen käyttämisen.
  • S Pen -toiminnot ovat käytettävissä vain päänäytössä.

Intuitiivinen muistiinpanojen tekeminen ja sisällön käyttäminen

Kiinnostavin toiminto S Pen -kynän käytössä Galaxy Z Fold3 5G -laitteessa on se, että voit avata Samsung Notes -sovelluksen helposti ja nopeasti ja tehdä muistiinpanoja samalla, kun nautit muusta sisällöstä. Tee uusi muistiinpano nopeasti pitämällä painettuna S Pen -painiketta ja napauttamalla näyttöä kahdesti S Pen -kynällä. Voit avata Samsung Notes -sovelluksen vain kaksoisnapautuksella.

Galaxy Z Fold3 5G s pen samsung note.

S Pen -kynän tekstiominaisuus

Galaxy Z Fold3 5G -puhelimessa on käsinkirjoitetun tekstin syöttöruutu näytössä ja S Pen tekstiksi -toiminnon avulla voit muuttaa käsinkirjoitetun tekstin tekstiksi.

Voit käyttää S Pen -kynää hakukenttiin, osoitepalkkeihin ja muihin tekstikenttiin kirjoittamiseen. Käsinkirjoitettu teksti muutetaan tekstiksi, mutta voit silti viivata, lisätä ja muokata muutettua tekstiä S Pen -kynällä.

Galaxy Z Fold3 5G s pen tekstiksi.

Ota S Pen tekstiksi -toiminto käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Lisäominaisuudet. Valitse S Pen.

Vaihe 2. Ota S Pen tekstiksi käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla valitsinta.

Galaxy Z Fold3 5G s pen tekstiksi.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Lue lisää taitettavien Galaxy-laitteiden käytöstä Samsungin tukiartikkelista Varotoimet taittuvien Galaxy-laitteiden käytössä.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.