Galaxy-laitteen yhdistäminen toisiin laitteisiin käyttämällä Yhdistetyt laitteet -ominaisuutta

Samsung Galaxy Android 13 OS (One UI5) -laitteeseen on lisätty "Yhdistetyt laitteet" -valikko. Voit käyttää nykyisen Android 12 OS (One UI4) -laitteen tarjoamia yhteyteen liittyviä ominaisuuksia ja muilla laitteilla toimivia ominaisuuksia nopeammin yhdessä paikassa "Yhdistetyt laitteet" -valikosta. Näihin lukeutuvat Quick Share, Auto switch Buds, Soita ja viesti muilla laitteilla, Jatka sovellusten käyttöä muissa laitteissa, Linkki Windowsiin, Samsung DeX, Smart View, SmartThings, Android Auto.

Kuva Samsung Galaxy -laitteesta ja kuulokkeista.

Yhdistettyjen laitteiden aktivointi

Kuva alkunäytön Asetukset-kuvakkeesta. Kuva alkunäytön Asetukset-kuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta Asetukset-kuvaketta.

Kuva korostetusta Yhdistetyt laitteet -ominaisuudesta asetuksissa. Kuva korostetusta Yhdistetyt laitteet -ominaisuudesta asetuksissa.

Vaihe 2. Napauta "Yhdistetyt laitteet" käyttääksesi Quick Share -ominaisuutta ja muita yhteysominaisuuksia.

Kuva valittavista saatavilla olevista kohteista laitteen yhdistämiseksi. Kuva valittavista saatavilla olevista kohteista laitteen yhdistämiseksi.

Vaihe 3. Aktivoi laitteen yhteys napauttamalla haluttua kohdetta.