Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen Flex-tilan ainutlaatuinen kuvauskokemus

Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen Flex-tilan avulla voit käyttää puhelinta ilman käsiä asettamalla sen alustalle. Ota selfieitä uusista kulmista, soita videopuheluita tai ota pitkän tarkennuksen kuvia ilman kolmijalkaa taitettavalla Galaxy Z Flip3 5G -puhelimella. Se vie kamerakokemuksesi kokonaan uudelle tasolle.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen Flex-tila

Kun Galaxy Z Flip3 5G on taitettuna puoliksi L-asentoon, laite siirtyy Flex-tilaan. Flex-tilassa joidenkin sovellusten asettelu muuttuu automaattisesti. Esimerkiksi käyttäessäsi kamerasovellusta kuvausvaihtoehdot siirtyvät näytön ylälaidasta alas, jotta valitseminen on helpompaa, ja laite pysyy pystyssä ja on helppo käyttää ilman kolmijalkaa. Kun avaat puhelimen kokonaan, voit taas käyttää kamerasovellusta koko näytössä.

Galaxy Z Flip3 5G ja flex-tila.

Huomautus:

• Tietyn raja-asennon jälkeen laite on joko kokonaan taitettu tai kokonaan auki.
  • Näytön asettelun muuttaminen on käytettävissä vain joissakin sovelluksissa.

Ota selfieitä käyttämättä käsiä ja kokonaan uudesta kulmasta

Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen Flex-tilassa voit ottaa kuvia ja videoita eri kulmista käyttämättä käsiä. Voit taittaa puhelimen ja asettaa sen pystyy ilman kolmijalkaa ja käyttää kameraa kätevästi. Vaikka olisit yksin, voit ottaa uskomattomia selfieitä, jotka näyttävät siltä, kuin ne olisi ottanut joku muu.

Kehittyneemmän *Face AWB (Auto White Balance)- ja *AI Face Restoration -teknologian avulla saat muotokuviin luonnollisen ihon sävyn kaikissa tekoäly-ympäristöissä. Lue alta kahdesta tavasta ottaa selfiekuvia ainutlaatuisissa asennoissa Galaxy Z Flip3 5G -laitteella.

• Näytä käsi: Ota kuvia ja videoita näyttämällä näyttöön kämmentä.

Vaihe 1. Avaa kamera.

Vaihe 2. Taita laite puoliksi ja aseta se tasaiselle pinnalle.

Vaihe 3. Ota selfie käyttämättä käsiä tai kuvaa video vain näyttämällä kämmentä.

Galaxy Z Flip3 5G ja näytä käsi.
  • Tausta: Voit vaihtaa taustaa kuvattavan vaatteiden värin mukaan.

Vaihe 1. Avaa kamera ja valitse MUOTOKUVA.

Vaihe 2. Napauta oikealla alhaalla olevaa kuvaketta ja valitse TAUSTA.

Vaihe 3. Ota muotokuva.

Galaxy Z Flip3 5G ja flex-tilan tausta.

Huomautus:

• Näytä käsi -toiminto on käytössä oletuksena.
  • Kasvojen AWB (Auto White Balance): Ota muotokuvia, joissa on luonnollisempi ihon sävy ja vähemmän valonlähteiden aiheuttamia häiriöitä kuvattavan ympärillä.
  • Kasvojen AI-parannus: Palauta sumeat yksityiskohdat (heikko valaistus tai tärinä).

Kuvaa elokuvamaisia videoita automaattisen kehyksen avulla

Voit asettaa laitteen muuttamaan kuvauskulmaa ja lähentämään automaattisesti tunnistamalla henkilöt videon kuvaamisen aikana. Jos otat automattisen kehystoiminnon käyttöön, kuvattavat pysyvät videoruudun keskellä sulavan zoomin avulla. Ota Automaattinen kehys käyttöön seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Kamera-sovellus ja valitse VIDEO kuvaustilojen luettelosta.

Vaihe 2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla automaattisen kehyksen kuvaketta ja kuvaa video.

Galaxy Z Flip3 5G ja automaattinen kehys.

Huomautus:

• Automaattinen kehys on käytettävissä vain Flex-tilassa etu- ja takakamerassa.
  • Automaattisen kehyksen tunnistusetäisyys on 3,5 metriä ja enintään 4 henkilöä.

Katso kuva heti kaksoisesikatselussa

Kun otat kuvan tai videon takakameralla Flex-tilassa, voit käyttää esikatselua ja suodattimia, kauneusefektejä, AR-hymiöitä, muotokuva-asetuksia ja muotokuvavideon asetuksia sekä pää- että kansinäytössä. Näytä esikatselu kansinäytössä napauttamalla kaksoisesikatselun kuvaketta.

Galaxy Z Flip3 5G ja kaksoisesikatselu.

Huomautus: Tämä toiminto on käytössä vain tietyissä kuvaustiloissa.

• Pikakuvauksen avulla voit ottaa korkealaatuisen selfiekuvan tai -videon avaamatta laitetta. Näet otoksen tiedot, kuten salaman, videotallennuksen kuvakkeen ja ajastimen kansinäytössä.

① Avaa kamera suoraan napauttamalla kahdesti sivupainiketta.

② Siirry VALOKUVA- ja VIDEO-tilan välillä pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle.

③ Siirry laajakulma- ja ultralaajakulmakameran välillä pyyhkäisemällä ylös ja alas.

Galaxy Z Flip3 5G ja pikakuvaus.
  • Parannetun heikon valaistuksen kameralla saat selkeitä ja kirkkaita kuvia jopa yöllä. Voit valita valotuksen enimmäisajan, jotta saat selkeämpiä yökuvia takakameralla. Voit ottaa myös luonnollisen kirkkaita selfiekuvia näytön salaman avulla erittäin vähäisessä valaistuksessa. Kuvaa yötilassa noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Napauta LISÄÄ kamerasovelluksessa.

Vaihe 2. Valitse .

Galaxy Z Flip3 5G ja yötila.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Lue lisää taitettavien Galaxy-laitteiden käytöstä Samsungin tukiartikkelista Varotoimet taittuvien Galaxy-laitteiden käytössä.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.