Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen uudet ja parannetut toiminnot

Galaxy Z Flip3 5G on maailman ensimmäinen vedenkestävä taitettava älypuhelin, jossa on mukautuva 120 Hz:n virkistystaajuus ja HD-stereokaiuttimet. Enää ei tarvitse huolestua, jos läikytät vettä puhelimeesi jutellessasi kaverisi kanssa kahvilassa. Lue alta Galaxy Z Flip3 5G -laitteen uusista ja parannetuista toiminnoista.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen suojausluokitus on IPX8

Tähän asti markkinoilla ei ole ollut vedenkestävää taitettavaa puhelinta. Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen vedenkestävyysluokitus on IPX8 ja sen voi upottaa puhtaaseen veteen enintään 1,5 metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi. Puhelinta on kuitenkin käsiteltävä varoen, jotta sen vedenkestävyys säilyy.

Galaxy Z Flip3 5G uusi ominaisuus, vedenkestävyys.

Noudata näitä neuvoja tarkasti, jotta laitteesi ei vaurioidu.

• Älä upota laitetta puhtaaseen veteen syvemmälle kuin 1,5 metriin tai yli 30 minuutiksi.
    Jos upotat laitteen muuhun nesteeseen kuin puhtaaseen veteen, kuten suolaveteen, ionisoituun veteen tai alkoholijuomaan, neste pääsee laitteeseen nopeammin ja voi vaurioittaa laitetta.
  • Älä altista laitteita voimakkaasti virtaavalle vedelle.
  • Galaxy Z Flip3 5G ei ole pölynkestävä. Siksi muille nesteille kuin puhtaalle vedelle tai pienille hiukkasille (vierasaineille) altistuminen voi vahingoittaa laitetta ja aiheuttaa näyttöön naarmuja ja koloja. Laitteen käyttöä ei suositella ympäristössä, jossa on paljon vierasaineita, kuten pölyä, vettä ja kosteutta.
  • Jos laite altistuu puhtaalle vedelle, kuivaa se huolellisesti puhtaalla pehmeällä liinalla. Jos laite altistuu muille nesteille, kuten suolavedelle, uima-altaan vedelle, saippuavedelle, öljylle, hajuvedelle, aurinkovoiteelle, käsidesille tai kemiallisille tuotteille, kuten kosmetiikkatuotteille, huuhtele se puhtaalla vedellä ja kuivaa huolellisesti puhtaalla pehmeällä liinalla. Jos näitä ohjeita ei noudateta, laitteen suorituskyky ja ulkonäkö voivat heikentyä.
Vedenkestävä.
  • Jos laite on upotettu veteen tai mikrofoni tai kaiutin on märkä, ääni ei välttämättä kuulu selkeästi puhelun aikana. Pyyhi laite kuivalla liinalla ja anna sen kuivua kunnolla.
  • Kosketusnäyttö ja muut toiminnot eivät välttämättä toimi oikein, jos laitetta käytetään vedessä.
  • Jos laite putoaa tai saa iskun, laitteen vedenkestävyysominaisuudet voivat vaurioitua.

Huomautus: IPX8 perustuu testaukseen kontrolloidussa ympäristössä ja laitteen on osoitettu olevan vedenkestävä tietyissä tilanteissa ja olosuhteissa. (upottaminen enintään 1,5 metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi) Tästä luokituksesta huolimatta, on mahdollista, että laite vahingoittuu tietyissä tilanteissa.

Koe älykkäämpi taittuva näyttö

Aiemman Galaxy Z Flip -puhelimen 60 Hz:n näyttöön verrattuna, Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen mukautuva 120 Hz:n virkistystaajuus on hurja loikka eteenpäin. Galaxy Z Flip3 5G mahdollistaa sujuvan selaamisen ja näyttöjen siirtämisen lähes ilman jälkikuvia ja automaattisen virkistystaajuuden optimoinnin sisällön perusteella, jotta virrankulutus olisi mahdollisimman pieni ja käyttöaika pitkä.

Galaxy Z Flip3 5G uusi ominaisuus, amoled.

Voit valita mukautuvan tai vakiovirkistystaajuuden. Jos valitset mukautuvan virkistystaajuuden, animaatiot ja selaaminen ovat sulavampia, kun automaattisesti säätyvä näytön virkistystaajuus on jopa 120 Hz. Valitse mukautuva virkistystaajuus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Näyttö.

Vaihe 2. Napauta Liikkeen sulavuus.

Vaihe 3. Valitse Mukautuva virkistystaajuus.

Galaxy Z Flip3 5G uusi ominaisuus, mukautuva virkistystaajuus.

Nauti todenmukaisesta Dolby Atmos -äänestä

Galaxy Z Flip3 5G -puhelimessa on nyt Dolby Atmos -tekniikka, joka tuottaa surround-äänen stereokaiuttimista. Parannetuilla Galaxy Z Flip3 5G -puhelimen HD-stereokaiuttimilla voit nauttia syvemmästä ja voimakkaammasta äänestä. Aiemmassa Galaxy Z Flip -mallissa Dolby Atmos oli käytettävissä vain kuulokkeilla, mutta Galaxy Z Flip3 5G tukee Dolby Atmos -tekniikkaa kuulokkeita kytkemättä.

Ota Dolby Atmos käyttöön seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja napauta Äänet ja värinä.

Vaihe 2. Napauta Äänenlaatu ja tehosteet.

Vaihe 3. Ota Dolby Atmos käyttöön napauttamalla valitsinta.

Galaxy Z Flip3 5G uusi ominaisuus, Dolby Atmos -asetukset.

Huomautus:

• Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.
  • Jos laite on käsiesi peitossa sen ollessa suljettuna, radioaallot voivat häiriintyä, mikä voi aiheuttaa Bluetooth-, Wi-Fi- ja verkkoyhteyksien heikentymisen.

Lue lisää taitettavien Galaxy-laitteiden käytöstä Samsungin tukiartikkelista Varotoimet taittuvien Galaxy-laitteiden käytössä.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.