Ilmatoimintojen käyttäminen kameralla

Ottamalla käyttöön uuden S Pen -ohjaimen Galaxy Note 10 laitteesi kameran ohjaus nousee uudelle tasolle. Nyt voit ohjata valokuvan ottamista, zoomausta tai kameran tilojen vaihtamista kaukosäätimellä vain pelkällä ranneliikkeellä. Kaikki tämä ja paljon muuta Galaxy Note 10 -laitteesi S Pen -ohjaimella.

Ilmatoimintojen käyttäminen kameralla Ilmatoimintojen käyttäminen kameralla

Varmista, että Ilmatoiminnot on otettu käyttöön.

Siirry S Pen -asetuksiin.

Napauta Ilmatoiminnot.

Siirrä valitsin asentoon "Päällä".

Käynnistä Ilmatoiminnot pitämällä kynäpainiketta painettuna ja heiluttamalla S Pen -kynää sauvan tapaan.

Voit nyt käyttää S Pen -kynää kaukosäätimenä.

-      Avaa kamera: Pidä S Pen -painike painettuna.

-      Ota kuva: Paina S Pen -painiketta kerran.

-      Vaihda etukamerasta takakameraan: Pidä S Pen -painike painettuna ja heiluta ylös ja alas tai paina painiketta kahdesti.

-      Vaihda kameran tilaa: Pidä S Pen -painike painettuna ja heiluta vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle.

-      Lähennä ja loitonna kameraa: Pidä S Pen -painike painettuna ja keinuta myötäpäivään ja vastapäivään.