Käytä S Pen -kynää kirjoittamiseen Galaxy S21 Ultralla

Yksi Galaxy-laitteiden kehittyneimmistä lisälaitteista, S Pen -kynä, on käytettävissä Galaxy S21 Ultralla ja voit kirjoittaa tarkemmin ja helpommin milloin tahansa aivan kuin oikealla kynällä.

Ensimmäinen S Pen -kynä S-sarjaan

Hyödynnä Galaxy S21 Ultran todellista kynää vastaava 120 Hz:n kirjoitustoiminto. Tämä kehittyneen toiminnon avulla voi muokata tarkasti korkean resoluution videoita ja kuvia S Pen -kynän avulla.

S Pen -kynällä käsin piirretty kuva Galaxy S21 Ultran näytöllä

Huomautus:

• Älä taivuta S Pen -kynää tai paina sitä liikaa kirjoittaessasi. S Pen -kynä voi vaurioitua tai sen kärki vääntyä.
  • Älä paina näyttöä voimakkaasti S Pen -kynällä. Kynän kärki voi vääntyä.
  • Jos laitteen läheisyydessä on magneetti, jotkut S Pen -kynän toiminnot, kuten kosketusnäytön napauttaminen, eivät välttämättä toimi.
  • Jos S Pen -kynä ei toimi oikein, pyydä neuvoa Samsungin tukikeskuksesta.

Air Command -toiminto

Galaxy S21 Ultralla ja S Pen -kynällä voit tehdä muistiinpanoja, kääntää tekstiä, esikatsella linkkejä ja paljon muuta. Air Command on valikko, josta pääsee nopeasti usein käytettyihin sovelluksiin ja S Pen -kynän ominaisuuksiin.

Avaa Air Command -näyttö vetämällä S Pen -kynä näytön yli ja painamalla S Pen -kynän painiketta. Voit myös vetää S Pen -kynän näytön yli ja napauttaa Air Command -kuvaketta S Pen -kynällä.

Jos Air Command -kuvake ei tule näkyviin vedettyäsi S Pen -kynällä näytön yli, avaa Asetukset, valitse Lisätoiminnon > S Pen ja ota Näytä kelluva kuvake käyttöön napauttamalla valitsinta.

Vedä ylös tai alas Air Command -näytössä ja valitse haluamasi toiminto tai sovellus.

S Pen -kynän toiminnot

S Pen -kynän toiminnot Galaxy S21 Ultran näytöllä S Pen -kynän toiminnot Galaxy S21 Ultran näytöllä

● S Pen -kynän asetukset

Luo muistiinpano: Luo muistiinpanoja helposti ponnahdusikkunassa. Voit avata tämän toiminnon myös napauttamalla kahdesti näyttöä ja pitämällä S Pen -kynän painiketta painettuna samanaikaisesti.
Näytä kaikki muistiinpanot: Näytä kaikki Samsungin Muistiinpanot-sovelluksen muistiinpanot.
Älykäs valinta: Käytä S Pen -kynää alueen valitsemiseen tai toiminnon suorittamisen, kuten sisällön jakamiseen tai tallentamiseen.
Kirjoittaminen näytölle: Ota näyttökuva ja piirrä tai kirjoita kuvaan tai rajaa sen alue. Voit kuvata myös nykyisen sisällön ja piilotetun sisällön ja siirtää ne esimerkiksi verkkosivulle.
Live-viestit: Tekstiviestin sijaan voit luoda ja lähettää ainutlaatuisen viestin tallentamalla kirjoittamisesti tai piirtämisesi videona.
AR Doodle: Tallenna hauskoja videoita virtuaalisesta kirjoituksesta tai piirroksista kasvoihin tai muuhun sisältöön.
Käännös: Käännä sana vetämällä S Pen -kynä sen yli.

S Pen -kynän lisätoiminnot Galaxy S21 Ultran näytöllä S Pen -kynän lisätoiminnot Galaxy S21 Ultran näytöllä

● S Pen -kynän lisäasetukset

Bixby Vision: Voit käyttää Bixby Vision -toimintoa samanlaisten kuvien hakemiseen, tekstin tunnistamiseen ja kääntämiseen sekä moneen muuhun.
Suurentaminen: Suurenna näytön alue vetämällä S Pen -kynä sen yli.
Pienentäminen: Pienennä sovellus pikkukuvaksi ja avaa se uudestaan koko näytölle vetämällä S Pen -kynä pikkukuvan yli.
Kirjoittaminen kalenteriin: Avaa kalenteri ja piirrä tai kirjoita näyttöön.
PENUP: Julkaise taideteoksiasi, katsele muiden taideta ja hanki käteviä vinkkejä piirtämiseen.
Värittäminen: Lisää kuviin väriä S Pen -kynän PENUP-toiminolla.
Lisää pikavalintoja: Lisää pikavalintoja usein käytettyihin sovelluksiin Air Command -paneeliin.

S Pen -kynä myydään erikseen

S Pen -kynässä on äärimmäisen pieni viive ja se myydään erikseen. S Pen -kynä ei sisälly Galaxy S21 Ultran pakkaukseen, joten voit käyttää aiemmin ostamaasi S Pen -kynää tai ostaa sen erikseen. Voit halutessasi ostaa S Pen -kynään silikonikuoren tai kirkkaan älysuojan.

Samsung S Pen, S Pen -kynä ja silikonikuori ja S Pen -kynä ja kirkas suojus

① S Pen -kynä yksin

② S Pen -kynä ja silikonisuojus

③ S Pen -kynä ja kirkas suojus

Huomautus:

• Galaxy S20 Ultra on yhteensopiva S Pen -kynän kanssa Galaxy Note- ja Tab-sarjoissa.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.