Kuinka voin muokata S Pen -kaukosäätimen asetuksia?

Voit muuttaa ja muokata sovelluksia, ominaisuuksia ja S Pen -painikkeen toimintoja omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

S Pen -kaukosäätimen käynnistäminenNapsauta Laajentaaksesi
1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

Napauta Edistykselliset toiminnot Asetusista
3

Napauta S Pen.

4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

5 Ota kaukosäädin käyttöön siirtämällä valitsin.
S Pen -kaukosäädinvalikko

Voit ottaa sen käyttöön myös ilmoituspaneelista:

1 Avaa ilmoituspaneeli vetämällä alas laitteen yläreunasta.
2 Laajenna ilmoituspaneelin vaihtoehdot.
Avaa ilmoituspaneeli
3 Vedä ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

S Pen -kaukosäädin ilmoituspaneelissa

Huomaa: Varmista, että S Pen -kaukosäätimessa on riittävästi virtaa, jotta Bluetooth-yhteys toimii oikein.

Painiketta painettaessa avautuvan sovelluksen valitseminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2

Napauta Paina Kynä-painiketta ja.

3 Valitse sovellus tai ominaisuus, jonka haluat avata (esim. Kamera, Laskin, Käännä).
Valitse sovellus luettelosta
Yhden tai kahden painalluksen asetusten muokkaaminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2 Valitse Sovellusten toiminnot -osasta sovellukset, joita haluat muokata.
3

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kerran napauttamalla Yksi painallus.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi
4

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kaksi kertaa napauttamalla Paina kaksi kertaa.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.