Kuinka voin muokata S Pen -kaukosäätimen asetuksia?

Voit muuttaa ja muokata sovelluksia, ominaisuuksia ja S Pen -painikkeen toimintoja omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

S Pen -kaukosäätimen käynnistäminenNapsauta Laajentaaksesi
1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

Napauta Edistykselliset toiminnot Asetusista
3

Napauta S Pen.

4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

5 Ota kaukosäädin käyttöön siirtämällä valitsin.
S Pen -kaukosäädinvalikko

Voit ottaa sen käyttöön myös ilmoituspaneelista:

1 Avaa ilmoituspaneeli vetämällä alas laitteen yläreunasta.
2 Laajenna ilmoituspaneelin vaihtoehdot.
Avaa ilmoituspaneeli
3 Vedä ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

S Pen -kaukosäädin ilmoituspaneelissa

Huomaa: Varmista, että S Pen -kaukosäätimessa on riittävästi virtaa, jotta Bluetooth-yhteys toimii oikein.

Painiketta painettaessa avautuvan sovelluksen valitseminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2

Napauta Paina Kynä-painiketta ja.

3 Valitse sovellus tai ominaisuus, jonka haluat avata (esim. Kamera, Laskin, Käännä).
Valitse sovellus luettelosta
Yhden tai kahden painalluksen asetusten muokkaaminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2 Valitse Sovellusten toiminnot -osasta sovellukset, joita haluat muokata.
3

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kerran napauttamalla Yksi painallus.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi
4

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kaksi kertaa napauttamalla Paina kaksi kertaa.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.