Kuinka voin muokata S Pen -kaukosäätimen asetuksia?

Voit muuttaa ja muokata sovelluksia, ominaisuuksia ja S Pen -painikkeen toimintoja omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

S Pen -kaukosäätimen käynnistäminenNapsauta Laajentaaksesi
1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

Napauta Edistykselliset toiminnot Asetusista
3

Napauta S Pen.

4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

5 Ota kaukosäädin käyttöön siirtämällä valitsin.
S Pen -kaukosäädinvalikko

Voit ottaa sen käyttöön myös ilmoituspaneelista:

1 Avaa ilmoituspaneeli vetämällä alas laitteen yläreunasta.
2 Laajenna ilmoituspaneelin vaihtoehdot.
Avaa ilmoituspaneeli
3 Vedä ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

S Pen -kaukosäädin ilmoituspaneelissa

Huomaa: Varmista, että S Pen -kaukosäätimessa on riittävästi virtaa, jotta Bluetooth-yhteys toimii oikein.

Painiketta painettaessa avautuvan sovelluksen valitseminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2

Napauta Paina Kynä-painiketta ja.

3 Valitse sovellus tai ominaisuus, jonka haluat avata (esim. Kamera, Laskin, Käännä).
Valitse sovellus luettelosta
Yhden tai kahden painalluksen asetusten muokkaaminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2 Valitse Sovellusten toiminnot -osasta sovellukset, joita haluat muokata.
3

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kerran napauttamalla Yksi painallus.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi
4

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kaksi kertaa napauttamalla Paina kaksi kertaa.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.