Kuinka voin muokata S Pen -kaukosäätimen asetuksia?

Voit muuttaa ja muokata sovelluksia, ominaisuuksia ja S Pen -painikkeen toimintoja omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

Napauta Edistykselliset toiminnot Asetusista
3

Napauta S Pen.

4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

5 Ota kaukosäädin käyttöön siirtämällä valitsin.
S Pen -kaukosäädinvalikko

Voit ottaa sen käyttöön myös ilmoituspaneelista:

1 Avaa ilmoituspaneeli vetämällä alas laitteen yläreunasta.
2 Laajenna ilmoituspaneelin vaihtoehdot.
Avaa ilmoituspaneeli
3 Vedä ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

S Pen -kaukosäädin ilmoituspaneelissa

Huomaa: Varmista, että S Pen -kaukosäätimessa on riittävästi virtaa, jotta Bluetooth-yhteys toimii oikein.

1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2

Napauta Paina Kynä-painiketta ja.

3 Valitse sovellus tai ominaisuus, jonka haluat avata (esim. Kamera, Laskin, Käännä).
Valitse sovellus luettelosta
1 Avaa S Pen -kaukosäädin -näyttö.
2 Valitse Sovellusten toiminnot -osasta sovellukset, joita haluat muokata.
3

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kerran napauttamalla Yksi painallus.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi
4

Valitse, mitä haluat tapahtuvan painaessasi painiketta kaksi kertaa napauttamalla Paina kaksi kertaa.

Yksi painallus sovelluksen valitsemiseksi