Kuinka voit pitää henkilötietosi turvassa Private Share -toiminnon avulla?

Yksityisyyden suojaamiseksi Galaxy S21 -sarjan laitteissa on uusi ominaisuus, Private Share. Henkilökohtaisen ja arkaluontoisen sisällön, kuten matkakuvien, perhevideoiden ja luottamuksellisten liiketoiminta-asiakirjojen jakaminen turvallisesti on tärkeää. Lue oppaastamme, kuinka Samsung Private Share suojaa sinua ja tietojasi.

Mikä on Private Share?

Private Share on yksityisyyttä suojaava tiedostojen jakamistoiminto, jonka avulla voit jakaa tietoja pelkäämättä yksityisyyden loukkauksia ja tietojesi paljastumista. Kun siirrät tiedostosi Private Share -toiminnon kautta, ne salataan turvallisesti ja tietojen omistajana sinä voit asettaa tiedoille käyttöoikeudet ja vanhentumisajan.

Tutustu Private Share -toiminnon hyötyihin katsomalla video.

Tutustu Private Share -toiminnon hyötyihin katsomalla video. Tutustu Private Share -toiminnon hyötyihin katsomalla video.

Samsung Galaxy S21 -laitteiden Private Share -toiminnolla voit poistaa turvallisesti valokuvien sijainnin metadatan ennen niiden jakamista sekä hallita, kuka pääsee sisältöösi ja kuinka kauan.

Käyttäjätietojen omistajuuden ja hallittavuuden takuu

• Vain määritetyt henkilöt voivat avata tiedostoja.
  • Tiedostoja voi vain lukea, niitä ei voi jakaa eteenpäin.
  • Näyttökuvien ottaminen ei ole mahdollista.
  • Lähettäjä voi peruuttaa vastaanottajan oikeudet päästä tietoihin milloin tahansa.
Kaavio tavanomaisesta tietojen jakamisesta verrattuna Private Sharing -toimintoon.

① Tavanomainen tietojen jakaminen ② Private Sharing

Tiedostojen lähettäminen Private Share -toiminnolla

Private Share käyttää blockchain-pohjaista salaustekniikkaa. Private Share -toiminnossa sisältö salataan ennen jakamista. Lähettäjä voi hallita vastaanottajan oikeuksia päästä tietoihin ja nähdä, milloin vastaanottaja saa ja avaa tiedot. Tiedostoja voi jakaa kerralla jopa 10, mutta niiden yhteistilavuuden on oltava alle 20 Mt.

Vaihe 1. Valitse tiedosto, jonka haluat lähettää ja napauta Jaa-kuvaketta.

Vaihe 2. Napauta Private Share, valitse henkilö, jolle haluat lähettää tiedoston Private Share -toiminnolla.

Vastaanottajan valitseminen älypuhelimen näytöltä

Voit valita myös Asetukset > Biometriset tiedot ja suojaus Private Share.

Private Share -toiminnon valitseminen älypuhelimen näytöltä

Vaihe 3. Valitse kutsutapa (tekstiviesti, QR-koodi, muu lähetystapa).

Vaihe 4. Lähettämisen jälkeen voit tarkistaa lähettämäsi tiedostot.

Lähetyksen viimeisteleminen älypuhelimen näytöltä

Vaihe 5. Voit myös valita jaetun tiedoston ja määrittää vanhentumispäivän tai peruuttaa käyttöoikeudet.

Oikeuksien muuttaminen älypuhelimen näytöltä

Kun vastaanottaja saa tiedoton, hän saa ilmoituksen, että Private Share -toiminnossa on uusi nimike. Vastaanotettua sisältöä voi katsella Private Share -toiminnossa vain lukutilassa, eli siitä ei voi ottaa näyttökuvaa tai sitä ei voi tallentaa tai lähettää muualle.

Jos lähettäjä peruuttaa jakamisen, vastaanottaja ei pääse enää tietoihin.

Vaihe 1. Napauta vastaanottokuvaketta.

Vaihe 2. Napauta Hyväksy ja aloita tiedoston jakaminen Private Share -toiminnossa.

Tiedoston hyväksyminen ilmoituksesta älypuhelimen näytöllä

Vaihe 3. Valitse vastaanotettujen tiedostojen luettelosta tiedosto, jota haluat katsella.

Vaihe 4. Näet lataamasi sisällön, tiedostohistorian ja vanhentumispäivän.

Tiedoston tietojen tarkasteleminen älypuhelimen näytöltä

Huomautus:

• Private Share on käytettävissä vain Galaxy-mobiililaitteissa, joissa Android P -käyttöjärjestelmä tai uudempi. Jos Private Share -sovellus ei ole ladattuna valmiiksi Android P -käyttöjärjestelmän tai uudemman käyttöjärjestelmän mobiililaitteeseen Galaxy Store- tai Play Store -sovelluskaupasta.
  • Private Share on ladattuna valmiiksi laitteisiin, jotka tukevat One UI 3.1 -järjestelmää.
  • Private Share -toimintoa ei voi käyttää tableteilla ja se on käytettävissä vain Galaxy-mobiililaitteiden välillä.
  • Jaettavat tiedostotyypit: Kuva (.jpg, .jpeg, .png, .gif, .bmp, .webp), video (.webm, .mp4, .3gp, .mkv), ääni (.mp3, .wav, .ogg, .m4a), teksti (.txt)
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.