Kuulokkeiden yhdistäminen Galaxy Note10 -laitteeseen

Voit kuunnella musiikkia kuulokkeilla useilla eri tavoilla ilman 3,5 mm kuulokeliitintä. Itse asiassa laitteesi USB-C-portista on paljon hyötyä, kuten aktiivinen melun suodatus, jonka avulla voit nauttia parhaasta äänenlaadusta missä tahansa.

Voit ladata laitteesi ja kuunnella musiikkia samanaikaisesti käyttämällä langattomia kuulokkeita, langatonta latausta tai molempia.

Adapteri

Jos kuulokkeissasi on 3,5 mm:n kuulokeliitin, voit nauttia uskomattomasta äänenlaadusta adapterin avulla. Sinun tarvitsee vain asettaa laitteeseesi 3,5 mm:n USB-C-adapteri ja kytkeä kuulokkeesi adapteriin.

Samsungin USB-C-adapterilla voit yhdistää USB-C-laitteisiisi laitteita, joissa on 3,5 mm:n vakioääniliitin.

3,5 mm:n USB-C-adapteri

Langattomat kuulokkeet

Langattomissa kuulokkeissa, kuten Galaxy Buds -kuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu, musiikin hallinta on helppoa hands-free-toiminnolla ja ne yhdistyvät välittömästi Galaxy-laitteeseesi.

Galaxy Buds -kuulokkeiden virta kestää täydellä latauksella keskimäärin 6 tuntia käytöstä riippuen. Galaxy Buds -kotelon avulla virtaa riittää vielä 7 tuntia lisää, kun Galaxy Buds -kuulokkeita säilytetään ja ladataan kotelossa käytön lomassa. Jos sinulla on kiire matkaan, voit ladata Galaxy Buds -kuulokkeita 15 minuuttia langattomasti ja saat jopa 1,7 tuntia lisää käyttöaikaa.

Huomaathan: Virran kesto riippuu käytöstä.

Galaxy Buds

Langalliset USB-C-kuulokkeet

Jos käytät mieluummin langallisia kuulokkeita, voit kytkeä langalliset USB-C-kuulokkeesi laitteesi USB-C-liittimeen.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.