Heikko kuvanlaatu jaettaessa kuvia Instagramiin

Instagramissa jaetut kuvat on rajoitettu kuvan tiettyihin vaaka- ja pystysuuntaisiin kuvan mittasuhteisiin. Instagram on määrittänyt ensisijaiset pysty- ja vaakasuuntaiset kuvapisteet, ja ne on asetettu neljään eri mittasuhteeseen. Lisätietoja on alla olevassa kuvauksessa.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Instagramin vaaka- ja pystysuuntaiset kuvien mittasuhteet

Instagram suosittelee yhteensä neljää kuvan mittasuhdetta käyttäjille. Ne ovat 1:1, 4:5, 1.91:1 ja 9:16. Kun jaat kuvia, joiden mittasuhde ei ole jokin näistä, kuvat säädetään automaattisesti asetettuihin mittasuhteisiin ja saattavat leikkautua prosessissa.

Instagramin vaaka- ja pystysuuntaiset kuvien standardit

Esimerkki kuvasta, jonka alkuperäinen kuvasuhde oli 10:16, säädettynä kuvasuhteeseen 1:1 Instagramiin ladattuna

Instagram-kuvan leveys

Instagramissa jaettavan kuvan optimaalinen leveys on 1 080 pixeliä. Jos käyttäjä jakaa suuren tarkkuuden kuvan, kuvan tarkkuus pakataan automaattisesti 1 080 pixeliin. Tässä prosessissa kuvan laatu voi vaikuttaa heikentyneen, etenkin alkuperäiseen verrattuna.

Alkuperäinen kuva Alkuperäinen kuva

Alkuperäinen

Ladattu Instagramiin Ladattu Instagramiin

Ladattu Instagramiin

Huomautus:

• Lataa Instagram-sovelluksen uusin versio palvelimesta. Määritä valokuvan leveydeksi 1 080 pixeliä ja säädä kuvaa Instagramin suosittelemien standardien mukaisesti.
  • Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.