Wireless PowerShare -ominaisuuden käyttäminen Galaxy S10 -puhelimissa

S10-puhelimet voidaan ladata laitteesta toiseen ilman laturia. Voit myös ladata S10-puhelintasi ja toista laitetta samanaikaisesti.

Optimoitu akun suorituskyky

S10-puhelimien tekoäly oppii tapojasi, joten se voi mukautua automaattisesti virransäästötiloihin ja rajoittaa vähemmän käytettyjä sovelluksia virran säästämiseksi pidempään.

Lue lisää akun optimoinnisa Bixby Routines -toimintojen avulla

Jos laitteesi akun virta on vähissä, voit siirtää siihen automaattisesti virtaa S10-puhelimestasi.

Ota käyttöön "Wireless PowerShare" ilmoituspaneelistasi ja aseta toinen laite S10-puhelimesi päälle taustat vastakkain.

S10-puhelimesi takaosan sininen valo alkaa vilkkua, kun Wireless PowerShare otetaan käyttöön ja vaihtuu punaiseksi latauksen ajaksi. Kun laite on ladattu täyteen, valo sammuu.

Huomaa: Latauskäämin sijainti voi vaihdella laitteen eri mallien välillä. Saatat joutua kääntelemään laitteita, kunnes ne muodostavat yhteyden toisiinsa.

GIF, lataaminen laitteesta toiseen, Galaxy S10 ja muut älypuhelimet

Erota laitteet, kun virtaa on siirtynyt riittävästi tai odota, kunnes toinen laite on latautunut kokonaan.

Katso alla olevasta videosta, kuinka se tapahtuu.

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain S10-puhelimissa ja muissa laitteissa, jotka tukevat langatonta latausominaisuutta. Jos S10-puhelimesi akun virtataso laskee tietyn tason alle, Wireless PowerShare katkeaa automaattisesti.

Voit ladata toista samanaikaisesti S10-puhelimesi ollessa kytkettynä johdolliseen laturiin.

Wireless PowerShare, kaksoislataus Galaxy S10 ja Smartwatch

Ota kaksoislataus käyttöön seuraavasti:

1 Vedä alas S10-ilmoituspaneelisi ja ota toiminto käyttöön napauttamalla Wireless PowerShare-kuvaketta. S10-puhelimesi takaosan sininen valo alkaa vilkkua, kun Wireless PowerShare otetaan käyttöön.
2 Aseta S10 taustat vastakkain toisen laitteen kanssa.
3 Näytöllä näkyy vahvistus, että laitteet on yhdistetty toisiinsa. Napauta "OK". Laitteen takaosan valo vaihtuu punaiseksi latauksen ajaksi.
4 Jos vedät ilmoituspaneelin uudelleen alas, näet viestin, jossa ilmoitetaan, että yhdistettyä laitetta ladataan. Wireless PowerShare -kuvake tulee näkyviin myös tilapalkkiin tai Always On Display -paneeliin.
5 Kun laite on ladattu täyteen, S10-puhelimen takaosan valo sammuu.

Langattoman latauksen teho riippuu laitteissa olevien latauskäämien välisestä etäisyydestä. Saatat joutua asettelemaan laitteita ennen kuin ne muodostavat yhteyden toisiinsa.

Alla olevassa kuvassa näytetään langattomien latauskäämien sijainti eri Galaxy S10 -malleissa.

Wireless PowerShare

Laitteesi lisävarusteista tai kuoresta riippuen Wireless PowerShare -ominaisuus ei välttämättä toimi oikein. Lisävarusteiden ja suojakuorien poistaminen on suositeltavaa ennen tämän toiminnon käyttämistä.

Tarkista myös, ettei laitteiden takaosassa ole pölyä, likaa tai kosteutta ennen Wireless PowerShare -ominaisuuden käyttämistä.

Huomaa: Lisävarusteista tai puhelimen kuorista riippuen Wireless PowerShare -ominaisuus ei välttämättä toimi kunnolla. On suositeltavaa poistaa kaikki lisävarusteet ja puhelimen kuoret ennen Wireless PowerShare -ominaisuuden käyttöä. Tämän ominaisuuden avulla voi ladata vain laitteita, jotka tukevat langatonta latausta. Latausnopeus tai -tehokkuus saattaa vaihdella riippuen laitteen kunnosta tai ympäröivistä olosuhteista.