Samsung Smart Switch - Auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

Switching
is Easy

Samsung Smart Switch auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

Mille älypuhelimelle haluat siirtää?

Smart Switch Android™- ja iOS-puhelimille

Smart Switchin avulla on helppo vaihtaa Android™-, iOS-puhelin uuteen Galaxyyn.

• Android
  • iOS

Siirrä uudelle Galaxylle

• Yhteystiedot
  • Viestit
  • Kuvat ja video
  • Musiikki
  • Sovellukset
  • Kalenteri
  • Asetukset
  • ja muuta

Smart Switch Galaxy S7:lle

Step 1

Vaihe 1

Liitä Galaxy S7 ja vanha puhelimesi USB-liittimellä ja vanhan puhelimen johdolla.*

Step 2

Vaihe 2

Valitse Galaxy S7:lle siirrettävä sisältö.

Step 3

Vaihe 3

Aloita heti Galaxy S7:n käyttö.

* Tietojen siirtoon johdolla vaaditaan Galaxy-laite, jolla on Android™ 4.3 tai uudempi, tai puhelin, jolla on iOS 5 tai BlackBerry® 7 OS tai niitä uudempi käyttöjärjestelmä. Tietojen siirto johdolla ei ole tuettu muille laitteille, jolloin on käytettävä Smart Switchin langatonta tiedonsiirtoa tai ladattava Kies-sovellus. Jos käytettävissä ei ole vanhan puhelimen USB-johtoa tai USB-liitintä johdolliseen tiedonsiirtoon GS7:lle, voidaan käyttää langattomia vaihtoehtoja.
Lue lisää

Ready to switch?

KOE GALAXY S7

Smart Switch Galaxy S6:lle tai uudemmille malleille

Pääset heti käyttämään uutta älypuhelintasi. Lataa Smart Switch -mobiilisovellus tai Mac/PC-ohjelma ja seuraa alla olevaa video-opasta.

Smart Switch -mobiilisovellus

Smart Switch Mobile

Lataa Smart Switch -sovellus ja siirrä tiedot suoraan vanhalta älypuhelimeltasi uudelle Galaxylle.

USB OTG -johto tukee iOS 9:ää

Smart Switch PC- tai Mac-tietokoneille

Smart Switch for PC or Mac

Lataa ja asenna Smart Switch, jolloin voit siirtää tiedot suoraan PC- tai Mac-tietokoneelta Galaxy-puhelimellesi.

PC/MAC tukee iOS 9 -tiedonsiirtoa

Muiden laitteiden kanssa voidaan käyttää Kies:iä

For other devices, use the Kies app

Lataa Kies laitteellesi, joka ei ole yhteensopiva Smart Switchin kanssa