Samsung-varaosat

Televisiot ja näytöt Televisiot ja näytöt

Televisiot ja näytöt

Ammattikorjaajille: sisäinen virtalähde, paristot ja akut, DVD/Blue-Ray-moduuli, jos sovellettavissa, ja HD/SSD-moduuli.

Kuluttaja-asiakkaille: ulkoinen virtalähde ja kauko-ohjaimet.

Tiskikoneet Tiskikoneet

Tiskikoneet

Ammattikorjaajille: moottori; kierto- ja tyhjennyspumppu; lämmittimet ja lämpöelementit, mukaan lukien lämpöpumput (erikseen tai yhdessä); putket ja niihin liittyvät laitteet, mukaan lukien kaikki letkut, venttiilit, suodattimet ja vesilukot; rakenteelliset osat ja sisäosa liittyen luukkuihin (erikseen tai yhdessä); painetut piirikaaviot; elektroniset näytöt; painekytkimet; termostaatit ja anturit; ohjelmistot ja laiteohjelmistot, mukaan lukien palautusohjelmisto.

Kuluttaja-asiakkaille: luukun sarana ja tiivisteet, muut tiivisteet, suihkutinvarret, tyhjennyssuodattimet, sisäkorit ja muoviset lisälaitteet, kuten korit ja kannet.

Pyykinpesukoneet ja kuivaavat pesukoneet Pyykinpesukoneet ja kuivaavat pesukoneet

Pyykinpesukoneet ja kuivaavat pesukoneet

Ammattikorjaajille: moottori ja moottoriharjat; voimansiirto moottorista rumpuun; pumput; iskunvaimentimet ja jouset; pesurumpu, rummun verkko ja sen kuulalaakerit (erikseen tai yhdessä); lämmittimet ja lämpöelementit, mukaan lukien lämpöpumput (erikseen tai yhdessä); putket ja niihin liittyvät laitteet, mukaan lukien kaikki letkut, venttiilit, suodattimet ja vesilukot (erikseen tai yhdessä); painetut piirikaaviot; elektroniset näytöt; painekytkimet; termostaatit ja anturit; ohjelmistot ja laiteohjelmistot, mukaan lukien palautusohjelmisto.

Kulutta-asiakkaille: luukun sarana ja tiivisteet, muut tiivisteet, luukun lukituskokoonpano ja muoviset lisälaitteet, kuten pesuaineannostelijat.

Jääkaapit  Jääkaapit

Jääkaapit

Ammattikorjaajille: termostaatit, lämpötila-anturit, painetut piirikaaviot ja valolähteet.

Kuluttaja-asiakkaille: oven kahvat, oven saranat, hyllyt ja korit.