Samsung Account -tilin luominen Samsung-television asennuksen aikana

Onnittelut uudesta Samsung-televisiosta. Jos sinulla ei vielä ole Samsung Account -tiliä, sinun on luotava tili television alkuasennuksen aikana. Tarvitset vain puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Seuraa tässä videossa esitettyjä nopeita ja helppoja ohjeita.

Jos suoritit verkkoasennuksen alkuasennuksen aikana, voit asettaa Samsung Account -tilisi valitsemalla Aloita asennus.

Skannaa television QR-koodi puhelimesi kameralla.

Napauta Kirjaudu sisään nyt, kun ponnahdusikkuna ilmestyy.

Napauta Luo tili. Tai napauta sen sijaan Kirjaudu sisään Googlella ja kirjaudu Google-tilillä.

Jatka Google-tilillä valitsemalla haluttu Google-tili luettelosta.

Tarkista käyttöpyyntöjen luettelo niin kehotettaessa. Pyyhkäise ja napauta sitten Salli.

Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita ja kirjaudu sisään tilillesi.

Jos valitsit Luo tili, napauta Lisää.

Lue ja hyväksy ehdot, käyttöehdot sekä Samsung Account -tilin tietosuojaseloste. Napauta Hyväksy.

Luo tili antamalla sähköpostiosoitteesi kirjautumistilinäsi ja täytä sitten lomake. Napauta sitten Luo tili.

Parannettua turvallisuutta varten vaaditaan kaksivaiheinen todennus. Muut kuin Galaxy-puhelinten käyttäjät voivat suorittaa tämän vaiheen myöhemmin.

Anna puhelinnumerosi ja napauta Lähetä.

Syötä puhelimeesi tekstiviestitse lähetetty koodi.

Tarkista sähköpostisi ja valitse vastaanotetusta sähköpostista Vahvista tili.

Samsung Account -tili on luotu onnistuneesti.

Napauta Kirjaudu sisään suorittaaksesi prosessin loppuun.

Olet kirjautunut onnistuneesti televisioon.

Voit seuraavaksi tallentaa luottokorttisi. Voit myös napauttaa Myöhemmin, jos haluat keskeyttää tässä vaiheessa.

Hyväksy ehdot ja suorita jäljellä olevat asetukset television näytön mukaan.

Kun asetukset ovat valmiita, voit käyttää sovelluksia ja älyominaisuuksia.

Vastuuvapautuslauseke
Tarvitset Samsung Account -tilin, jotta voit käyttää Smart Hubia, verkkopohjaista älypalveluamme, johon sisältyy sovelluksia (kuten suoratoistopalvelusovelluksia) ja muita älyominaisuuksiamme, jotka on saatavilla laitteesi kautta. Saatat tarvita toista laitetta (kannettava tietokone, pöytätietokone tai matkapuhelin) Samsung Account -tilin luomiseen tai sisäänkirjautumiseen. Jos päätät olla kirjautumatta Samsung Account -tilille, voit yhdistää vain ulkoisia laitteita (kuten HDMI ja maanpäällinen over-the-air-TV antennivirittimien avulla).

Videossa käytetyt kuvat voivat vaihdella laitteistasi mallista tai maantieteellisestä alueesta riippuen.

SAMSUNG