Miten Samsung-televisio määritetään asentamaan ohjelmisto- ja sovelluspäivitykset automaattisesti?

Kuva naisesta katselemassa Samsung-televisiota

Älytelevision ohjelmistojen ja sovellusten on oltava päivitettyinä, jotta voit korjata mahdollisia ongelmia ja varmistaa television virheettömän toiminnan. Voit määrittää television päivittymään automaattisesti eikä sinun tarvitse käyttää aikaa ohjelmistojen ja sovellusten päivitysten tarkistamiseen ja asentamiseen. Lue tästä miten se tapahtuu.

Huomaathan:

• Vaikka televisiosi olisi jo määritetty päivittämään sovellukset ja ohjelmistot automaattisesti, kannattaa silti tarkistaa joskus, onko päivityksiä saatavilla, koska automaattiset päivitykset voivat katketa, jos yhteys on heikko.
  • Varmista, että televisio on yhteydessä internettiin ennen kuin kokeilet alla annettuja ohjeita.
1 Avaa Asetukset-valikko.

Huomaa: riippuen laitteestasi, voit avata asetusvalikon painamalla kaukosäätimen Menu-painiketta tai painamalla Smart Hub/kotipainiketta ja siirtymällä asetuksiin.

Asetusvalikko televisiossa
2 Valitse Tuki.
Tuki valittuna asetusvalikossa
3 Valitse Ohjelmistopäivitys.

Huomaa: kun valitset tämän vaihtoehdon, näkyviin voi tulla sopimusehtojen ponnahdusikkuna. Sinun on luettava ja hyväksyttävä ne ennen kuin voit jatkaa päivittämistä.

Ohjelmistopäivitys valittuna tukivalikossa

Huomaa: jos Automaattinen päivitys -vaihtoehto on harmaana, televisio on "kylmäkäynnistettävä" ja sinun on aloitettava alusta. Lue lisää, miten voit kylmäkäynnistää televisiosi.

Voit kylmäkäynnistää television osoittamalla televisiota kaukosäätimellä ja pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes televisio sammuu ja menee uudelleen päälle (tämä kestää yleensä noin viisi sekuntia).

4 Valitse Automaattinen päivitys.
Automaattinen päivitys valittuna
5 Kun avaat television seuraavan kerran ja se havaitsee uuden päivityksen, se lataa ja asentaa sen ennen kuin voit katsella televisiota tai käyttää muita toimintoja. Tämä voi kestää useita minuutteja ja näkyviin tulee ilmoitus television oikeaan yläkulmaan.
6 Jos olet valinnut automaattisen päivityksen ja päivitys tulee saataville katsellessasi televisiota, päivitys ladataan tausalla ja asennetaan, kun laitat television päälle seuraavan kerran.
1 Paina television kaukosäätimen Smart Hub kotipainiketta.
Smart Hub/kotipainike korostettuna television kaukosäätimessä
2 Valitse Smart Hub Home -valikosta Sovellukset.
Sovellukset valittuna Smart Hub Home -valikossa
3 Valitse asetuskuvake (oikeassa yläkulmassa). Asennetut sovellukset tulevat näkyviin.
Asetuskuvake valittuna
4 Oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin automaattisen päivityksen kuvake. Ota television sovellusten automaattinen päivitys käyttöön napauttamalla kuvaketta.
Automaattinen päivitys valittuna

Huomaa: vaiheet voivat olla erilaiset ennen vuotta 2021 julkaistuissa älytelevisiomalleissa.