Seron pystytilan käyttö

Samsung The Sero TV:ssä on pystytila, jotta voit nauttia mobiilisisällöstä sille tarkoitetussa muodossa, ja voit muuttaa huoneen tunnelmaa erilaisilla pystytilan sisällöillä. Tämä on pystytilan käytön opas.

Vaakatilasta pystytilaan siirtyminen

Sero voidaan siirtää vaakatilasta pystytilaan kolmella eri tavalla. Voit käyttää laitteen mukana tullutta kaukosäädintä, Bixby-ääniohjausta tai Seroon yhdistettyä SmartThings-sovellusta. Valitse sinulle parhaiten sopiva tapa ja kokeile, miten se toimii.

• Tapa 1. Paina Samsung Smart Remote -kaukosäätimen kääntöpainiketta.

• Tapa 2. Paina Samsung Smart Remote -kaukosäätimen Bixby-painiketta ja sano ”Portrait Mode” tai ”Rotate vertically”.

• Tapa 3. Valitse Sero SmartThings-sovelluksessa, napauta ensin TV:n hallintaa ja sitten kääntöpainiketta.

The Sero TV:n kääntäminen

Huomautus: Kun näyttö käännetään vaakatilasta pystytilaan, sisältö näytetään näytön keskellä ja sen koko vaihtelee kuvasuhteen mukaan.

Sisällön määrittäminen pystytilassa

Voit valita pystytilaa varten erilaisia sisältötyyppejä: kello, juliste, oma kuva, lyhyt video tai ääniseinä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Sero sulautuu tilaasi saumattomasti. Voit vaihtaa huoneen tunnelmaa näiden viiden tilan avulla.

Kaukosäätimen käyttö

Vaihe 1. Paina sisältönäytön valintapainiketta vain pystytilassa olevalle näytölle.

Vaihe 2. Siirry vasemmalle tai oikealle ja vaihda sisältötyyppiä.

Vaihe 3. Siirry haluamaasi sisältötyyppiin ja sitten ylös tai alas valitaksesi haluamasi vaihtoehdon.

SmartThings-sovelluksen käyttö

Vaihe 1. Napauta SmartThings-sovelluksessa Sero-kohtaa ja sitten pystytilaa.

Vaihe 2. Valitse haluamasi sisältötyyppi ja sisältö ja napauta sitten näytössä olevaa Näytä Serossa -painiketta.

Huomautus:

• Pystytilaa ei ehkä tueta sovelluksesta riippuen ja tarjolla olevaa sisältöä päivitetään tulevaisuudessa.

• Laitteen kuvakaappaukset ja valikko ovat esimerkeissä englanniksi, mutta ne ovat saatavilla myös omalla kielelläsi.