Pelitilan käyttäminen Samsung-älytelevisiossa

Nauti pelaamisesta optimaalisella kuvanlaadulla ja reaktionopeudella käyttämällä Samsung-älytelevisioon asennettua pelitilatoimintoa. Pienen tuloviiveen ansiosta voit pelata sujuvasti suurella näytöllä ilman epäterävyyksiä ja värähtelyjä.

Ota pelaamiseen optimoitu pelitila käyttöön Samsung-älytelevisiossa ja nauti todenmukaisesta pelikokemuksesta.

Toiminnon tukeminen ja suorituskyky voivat vaihdella pelikonsoleiden välillä.

Pelitilan ottaminen käyttöön

Voit nauttia parannetusta pelikokemuksesta Samsung-televisiossa käyttämällä pelitilaa. Pelitila aktivoituu automaattisesti, kun pelikonsolin laitteita yhdistetään Samsung-televisioon.

Samsung-televisio tunnistaa liitetyt pelikonsolit, kuten Xbox Series X-, Xbox One S/X- ja PlayStation-konsolit, ja se siirtyy automaattisesti pelitilaan ilman lisäasetusten määrittämistä. Sinun tarvitsee vain liittää konsolit televisioon ja nauttia pelaamisesta optimoidussa pelitilassa.

Pelitila otetaan automaattisesti käyttöön Samsung-televisiossa, kun pelikonsoli liitetään. Liitä pelikonsoli noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Liitä HDMI-kaapeli Samsung-televisioon. Jos haluat käyttää 4K-ominaisuutta 120 Hz:n taajuudella, liitä HDMI-kaapeli HDMI-porttiin 4, jossa on pelikuvake. Se on tarkoitettu erityisesti pelaamiseen 4K-ominaisuudella ja 120 Hz:n taajuudella.

HDMI-kaapeli.

Vaihe 2. Avaa televisio ja käynnistä pelikonsoli. Televisio siirtyy automaattisesti liitettyyn lähteeseen ja pelitila aktivoituu automaattisesti, jotta viive ja pelikokemus olisi paras mahdollinen.

Voit Samsung-television pelitilan käyttöön liittämällä tietokoneen televisioon. Liitä tietokone televisioon noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Liitä HDMI-kaapeli Samsung-televisioon. Jos haluat käyttää 4K-ominaisuutta 120 Hz:n taajuudella, liitä HDMI-kaapeli HDMI-porttiin 4, jossa on pelikuvake. Se on tarkoitettu erityisesti pelaamiseen 4K-ominaisuudella ja 120 Hz:n taajuudella.

Vaihe 2. Jos liität tietokoneen, pelitila on otettava käyttöön pika-asetuksissa tai asetuksissa noudattamalla alla olevia ohjeita.

Jos televisio ei ota Input Signal Plus -asetuksia käyttöön automaattisesi, kun pelilaite, kuten pelikonsoli tai tietokone yhdistetään, voit ottaa asetukset käyttöön manuaalisesti noudattamalla alla olevia ohjeita.

Jos HDMI Input Signal Plus on käytössä, käyttäjät voivat ottaa HDMI2.1-ominaisuudet käyttöön liitetyssä laitteessa. Pelikonsolin kohdalla HDMI Input Signal Plus -toiminnon pitäisi aktivoitua automaattisesti pelitilassa.

Lisätietoja HDMI2.1-ominaisuudesta pelitilassa

Samsung-televisiot tukevat HDMI2.1-ominaisuutta ja HDMI2.1-ominaisuuteen on lisätty seuraavat uudet toiminnot.

• Fixed Rate Link (FRL): Signaalitekniikka, joka pystyy käsittelemään suurempia pakkaamattomia resoluutioita, mukaan lukien 8K, ja ultranopeaa kaistanleveyttä 48 Gt/s.
  • Display Stream Compression (DSC): Häviötön pakkausalgoritmi, joka pystyy käsittelemään suurempia resoluutioita ja nopeampia virkistystaajuuksia, kuten 4K nopeudella 120 fps. Siinä on myös suurempi värisyvyys 8K-resoluutiolla.
  • Variable Refresh Rate (VRR): Variable Refresh Rate (VRR) poistaa näytön venymisen ja tekee pelaamisesta joustavaa ja nautinnollista. Yhdistettynä Fixed Rate Link (FRL)- ja Display Stream Compression (DSC) -ominaisuuksiin se mahdollistaa pelaamisen suurella resoluutiolla.
  • Auto Low Latency Mode (ALLM): Auto Low Latency Mode (ALLM) -ominaisuuden ansiosta optimaalinen viiveasetus määritetään automaattisesti niin, että pelaaminen on tasaista ja viiveetöntä. Ja Auto Low Latency Mode (ALLM) -toiminnon avulla pelikone, tietokone ja muut laitteet voivat lähettää televisioon signaalin pienen viiveen pelitilaa varten.