Soundbar-kaiuttimen yhdistäminen televisioon

Soundbar-kaiutin voidaan yhdistää televisioon usealla eri tavalla. Yhteyden voi muodostaa langallisesti HDMI- tai valokaapelilla. Voit muodostaa myös langattoman Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden.

1. Yhdistäminen HDMI-kaapelilla

Soundbar-kaiuttimen yhdistäminen televisioon HDMI-kaapelilla tuottaa parhaan mahdollisen äänenlaadun. HDMI-kaapeli lähettää äänen digitaalisesti ja digitaalinen äänisignaali kulkee molempiin suuntiin, mikä parantaa äänenlaatua ja signaalin viivettä. Yhdistä Soundbar-kaiutin televisioon alla annettujen ohjeiden mukaan.

Yhdistäminen hdmi-kaapelilla.

Vaihe 1. Ota HDMI-kaapeli esille.

Vaihe 2. Liitä kaapeli television HDMI IN (ARC) -liittimeen.

Vaihe 3. Liitä kaapelin toinen pää Soundbar-kaiuttimen HDMI OUT (TV-ARC) -liittimeen.

Vaihe 4. Käynnistä Soundbar-kaiutin ja valitse lähteeksi D.IN.

Vaihe 5. Television ääni toistetaan Soundbar-kaiuttimesta.

Huomautus: Napauttamalla tätä linkkiä saat lisätietoja Soundbar-kaiuttimen yhdistämisestä televisioon HDMI-kaapelilla.

2. Yhdistäminen valokaapelilla

Valokaapeli on loistava tapa Soundbar-kaiuttimen yhdistämiseen televisioon. Tämän tyyppinen kaapeli siirtää digitaalista ääntä, joten kuulet jokaisen yksityiskohdan.

Yhdistäminen valokaapelilla.

Vaihe 1. Avaa televisio ja käynnistä Soundbar-kaiutin.

Vaihe 2. Paina Soundbar-kaiuttimen Source (lähde) -painiketta ja valitse asetukseksi D.IN.

Vaihe 3. Liitä valokaapelin toinen pää television OPTICAL OUT -liittimeen ja toinen pää Soundbar-kaiuttimen DIGITAL AUDIO IN (OPTICAL) -liittimeen.

Vaihe 4. Valitse televisiosta Asetukset.

Vaihe 5. Valitse Ääni ja Äänilähtö.

Vaihe 6. Valitse Äänilähtö/Optinen.

Huomautus: Napauttamalla tätä linkkiä saat lisätietoja Soundbar-kaiuttimen yhdistämisestä televisioon valokaapelilla.

3. Yhdistäminen Bluetooth-yhteydellä

Bluetooth-yhteys ei tuota samaa äänenlaatua kuin HDMI-yhteys, mutta se on suosittu langattomuutensa vuoksi. Bluetooth-yhteyden suurin haaste on epävakaus, joka johtuu ulkoisista tekijöistä, kuten virran katkeamisesta tai muista sähkölaitteista. Bluetooth on silti mukava ja helppo vaihtoehto.

Yhdistäminen bluetooth-yhteydellä.

Vaihe 1. Paina Soundbar-kaiuttimen Source (lähde) -painiketta ja valitse asetukseksi BT. BT vaihtuu automaattisesti tekstiksi BT PAIRING (BT-paria muodostetaan) -tekstiksi muutamassa sekunnissa ja BT READY (BT valmis) -tekstiksi, kun yhteys on muodostettu.

Vaihe 2. Kun BT READY -teksti tulee näkyviin, pidä Soundbar-kaiuttimen Source-painiketta painettuna vähintään viisi sekuntia, kunnes BT PAIRING -teksti tulee näkyviin.

Vaihe 3. Kun Soundbar-kaiutin on pariliitostilassa, avaa televisiosta Asetukset.

Vaihe 4. Valitse Ääni ja Äänilähtö.

Vaihe 5. Valitse Kaiutin-luettelosta Bluetooth.

Vaihe 6. Valitse luettelosta Soundbar ja valitse Muodosta pari ja Yhdistä.

Huomautus: Napauttamalla tätä linkkiä saat lisätietoja Soundbar-kaiuttimen yhdistämisestä televisioon Bluetooth-yhteydellä.

4. Yhdistäminen Wi-Fi-yhteydellä

Voit yhdistää Soundbar-kaiuttimen ja television langattomasti myös Wi-Fi-yhteydellä. Wi-Fi-yhteyden kantama on laajempi kuin Bluetooth-yhteydellä ja se mahdollistaa useiden yhteyksien muodostamisen television ja äänijärjestelmän välillä.

Yhdistäminen wifi-yhteydellä.

Vaihe 1. Valitse WiFi-tila napauttamalla Soundbar-kaiuttimen takana olevaa Source-painiketta tai kaukosäätimen Source-painiketta.

Yhdistäminen wifi-yhteydellä1.

Huomautus: Jos valitset WiFi-tilan, kun televisio on päällä, automaattinen yhteysmenetelmä näkyy näytöllä vuosien 2016–2018 TV-malleissa.

Vaihe 2. Yhdistä mobiililaite samaan WiFi-verkkoon, johon televisio on yhdistetty.

Vaihe 3. Lataa Samsung SmartThings -sovellus mobiililaitteeseen.

Vaihe 4. Avaa SmartThings-sovellus mobiililaitteessa ja napauta lisäyskuvaketta (+).

Vaihe 5. Valitse Laite, joka on ensimmäinen vaihtoehto näytöllä.

Yhdistäminen wifi-yhteydellä2.

Vaihe 6. Napauta AV ja valitse Soundbar-kaiuttimen tuotemerkki Samsung tai Samsung Harman Kardon. Napauta Soundbar.

Vaihe 7. Napauta Käynnistä ja valitse sijainti ja huone. Mobiililaite aloittaa Soundbar-kaiuttimen hakemisen ja muodostaa yhteyden.

Yhdistäminen wifi-yhteydellä3.

Vaihe 8. Valitse televisiosta Asetukset.

Vaihe 9. Valitse Ääni ja Äänilähtö.

Vaihe 10. Valitse Wi-Fi.

Huomautus:

• Napauttamalla tätä linkkiä saat lisätietoja Wi-Fi-yhteydestä.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavilla myös maasi kielellä.