Television lisääminen SmartThings-sovellukseen

Rekisteröi älytelevisio SmartThings-sovellukseen ja nauti kätevistä ja käytännöllisistä ominaisuuksista.

Mikä on SmartThings?

SmartThings on Samsungin keskitetty sovellus kodin älylaitteiden hallintaan ja sen voi ladata Android- ja iOS-laitteisiin.

• Ohjaa kotisi toimintoja nousematta edes sohvalta. SmartThings on kotisi tehokas kaukosäädin.
  • Erityisesti Samsungin älytelevision kohdalla SmartThings-sovellus saa mobiililaitteesi toimimaan älykaukosäätimen tavoin. Lisäksi se sisältää näytön peilaustoiminnon, jonka avulla voit siirtää mobiililaitteen näytön näkymään televisiossa.

1. Automaattinen rekisteröinti

Kun otat SmartThings-sovelluksen käyttöön mobiililaitteessa, se tunnistaa automaattisesti lähellä olevan älytelevision ja avaa rekisteröitymisikkunan.

Vaihe 1. Avaa televisio ja SmartThings-sovellus.

Vaihe 2. Kun näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa pyydetään lisäämää televisio, napauta Lisää nyt.

Lisää-tv-smartthings-sovelukseen-auto1.

Vaihe 3. Napauta Aloita ja valitse television sijainti ja huone.

Lisää-tv-smartthings-sovelukseen-auto2.

Vaihe 4. Odota, kunnes yhdistäminen ja rekisteröinti on valmis.

2. Manuaalinen rekisteröinti

Jos mobiililaitteesi SmartThings-sovellus ei tunnista televisiota automaattisesti, voit rekisteröidä television sovellukseen manuaalisesti.

Vaihe 1. Avaa televisio ja SmartThings-sovellus.

Vaihe 2. Napauta Lisää (pluskuvake) ja valitse Laite.

Lisää-tv-smartthings-sovelukseen-manual1.

Vaihe 3. Valitse televisio ja valitse Samsung.

Lisää-tv-smartthings-sovelukseen-manual2.

Vaihe 4. Valitse televisio ja napauta Aloita.

Lisää-tv-smartthings-sovelukseen-manual3.

Vaihe 5. Anna television näytössä näkyvä PIN-koodi.

Lisää-tv-smartthings-sovelukseen-manual4.

Vaihe 6. Odota, kunnes rekisteröinti on valmis.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavilla myös maasi kielellä.