Samsung.com E-komercijos
platformos privatumo politika

Samsung Electronics, įskaitant ir susijusias įmonių grupės įmones, žino, kaip svarbu klientams yra privatumas. Mes norime įsitikinti, jog Jūs suprantate, kaip mes renkame bei naudojame Jūsų asmeninę informaciją. Ši Privatumo Politika paaiškina, kaip mes renkame ir naudojame Jūsų asmeninę informaciją Samsung.com svetainėje, leidžiančioje mums išlaikyti elektroninę pardavimų platformą („E-komercijos platforma“) bei leidžiančioje Jums naršyti bei pirkti mūsų produktus. Skirtingi Samsung juridiniai asmens Samsung įmonių grupėje, konkrečiai - SIA Samsung Electronics Baltics, Samsung Electronics (UK) Ltd ir Samsung Electronics Co., Ltd esanti Pietų Korėjoje (kartu vadinamos “Samsung Electronics”) rinks ir tvarkys Jūsų duomenis skirtingiems tikslams. 

Atskirai, SIA Premiumstore, UAB Premiumstore bei OÜ Premiumstore valdo parduotuvę bei tvarko Jūsų asmens duomenis remdamiesi savo privatumo politika, kurią galite rasti čia. 

Kuomet nusprendėte naudotis kredito ir/arba draudimo paslaugomis per mūsų E-komercijos platformą, Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi atitinkamai SIA Inbank Latvia, UAB SB lizingas, SIA Garantijas centrs, UAB Garantiju Centras, OÜ Redeem Nordic, OÜ Replace remiantis atitinkamos įmonės privatumo politika, kurią galima rasti https://www.inbank.lv/klientu-datu-apstrade, https://www.sblizingas.lt/duomenu-apsaugos-politika/, https://www.redeemgroup.com/policies/, https://replacegroup.com/privacy-policy/.

 

KOKIĄ INFORMACIJĄ MES RENKAME? 

Samsung Electronics renka Jūsų asmeninę informaciją įvairiais būdais. 

Informacija, kurią pateikiate tiesiogiai Jūs 

Mes renkame iš Jūsų informaciją, kuomet Jūs naudojatės E-komercijos platforma. Pavyzdžiui: 

  • Kuomet Jūs užsiregistruojate į mūsų E-komercijos platformą naudodamiesi Samsung paskyra, mes gausime prieigą prie Jūsų paskyros informacijos, tokios kaip vardas ar el. pašto adresas.

  • Jei Jūs iš mūsų užsakote prekę, mes rinksime Jūsų pirkimo duomenis ir prašysime nurodyti Jūsų vardą, adresą, kontaktinę informaciją bei pristatymo informaciją ir apmokėjimo metodą tam, kad galėtume tvarkyti Jūsų užsakymą.

  • Tam, kad galėtume Jums atsakyti, kuomet kreipiatės į klientų aptarnavimą, mums gali prireikti informacijos Jūsų tapatybei bei produktui, dėl kurio kreipiatės, patvirtinti.

  • Kuomet Jūs bendraujate su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojais, Jūsų komunikacijos bus perduodamos per mūsų sistemas. 

Informacija apie Jūsų naudojimąsi E-komercijos platforma 

Šalia informacijos, kurią Jūs pateikiate, mes rinksime informaciją apie Jūsų naudojimąsi E-komercijos platforma. Mes rinksime:

  • Informaciją apie Jūsų įsigytą produktą – techninės įrangos modelį, IMEI numerį, serijinį numerį.

  • Prietaiso informaciją – IP adresą, slapukus, signalus.

  • Prisijungimo informaciją – bet kokią informaciją, patalpintą slapukuose, įdiegtuose Jūsų įrenginyje.

  • Kitą informaciją apie Jūsų naudojimąsi E-komercijos platforma, įskaitant tai, kaip Jūs naudojatės turiniu, siūlomu per mūsų platformą.

Trečiųjų asmenų analitika 

Per tam tikras paslaugas mes galime rinkti asmeninę informaciją apie Jūsų veiklas interneto tinklapiuose bei susijusiuose įrenginiuose per tam tikrą laiką bei naudojantis trečiųjų asmenų interneto tinklapiais, prietaisais, programėlėmis bei kitomis interneto funkcijomis ir paslaugomis. Mes galime naudotis trečiųjų asmenų analitikos paslaugoms, tokioms kaip Google Analytics. Paslaugų teikėjai, administruojantys šias analitikos paslaugas, padeda mums analizuoti Jūsų paslaugų naudojimą bei pagerinti šias paslaugas. Informacija, kurią mes gauname, gali būti atskleista arba surinkta tiesiogiai šių paslaugų teikėjų bei kitų susijusių trečiųjų asmenų, naudojančių informaciją, pavyzdžiui, paslaugų įvertinimui, paslaugų administravimo pagalbai arba techninių problemų nustatymui. Norėdami sužinoti daugiau apie Google Analytics, prašome apsilankyti https://marketingplatform.google.com/about/analytics/ ir https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Jūsų pasirinkimai 

Jūs galite pasirinkti neatskleisti mums tam tikros informacijos, pavyzdžiui, informacijos, kurios reikalaujama, norint registruoti Samsung paskyrą. Kai kuriais atvejais, tai gali riboti Jūsų galimybę naudotis tam tikromis paslaugomis. Mes dėsime visas pastangas, kad paaiškintume šiuos ribojimus, kuomet prašome Jūsų informacijos tam, kad Jūs galėtumėte priimti sprendimą. 

 

KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ INFORMACIJĄ? 

Mes naudosime apie Jus surinktą informaciją šiais tikslais:

  • Teikti Jums paslaugas, įskaitant ir galimybę sudaryti pirkimo-pardavimo sutartį su Samsung interneto parduotuvės operatoriumi, taip pat, teikti galimybę vykdyti prekybą per prietaisą, gauti draudimą arba kreditą pirkiniui;

  • Teikti pritaikytą turinį bei individualizuotas paslaugas, atsižvelgiant į Jūsų ankstesnes veiklas mūsų E-komercijos platformoje;

  • Teikti pritaikytas reklamas, akcijas bei pasiūlymus mūsų puslapyje, trečiųjų asmenų puslapiuose bei interneto platformose (pavyzdžiui, socialiniuose tinkluose) jei mes manome, kad Jus tai domins;

  • Teikti reklamas bei pasiūlymus tiesioginės rinkodaros pranešimais tik tais atvejais, kai gavome Jūsų atskirą sutikimą;

  • Analizuoti mūsų produktus bei paslaugas tam, kad galėtume geriau suprasti mūsų klientus ir galėtume pasiūlyti pačią tinkamiausią komunikaciją, paslaugas bei patirtį Jums;

  • Klausti Jūsų nuomonės apie mūsų prekes bei paslaugas ir vykdyti mūsų klientų apklausas su Jūsų atskiru sutikimu, jei tai yra būtina;

  • Atitikti teisės aktų ir procesinius reikalavimus ; bei

  • Užtikrinti Samsung ar bet kurių dukterinių bendrovių, verslo partnerių ar klientų teises, saugumą arba apsaugoti nuosavybę. 

Mes naudojame bei deriname informaciją, surinktą apie Jus iš mūsų E-komercijos platformos, prietaisų ar kitais būdais gautą informaciją tam, kad suteiktume Jums geresnes paslaugas. Pavyzdžiui, Jūs galite naudoti savo Samsung paskyros duomenis ne tik E-komercijos platformoje, bet ir naudojantis kitomis paslaugomis, naudojančiomis Samsung paskyrą. Mes taip pat naudojame Jūsų pateiktą informaciją tiesiogiai arba per kitus šaltinius, kaip nurodyta aukščiau, tam, kad suteiktume Jums turinį, kuris gali Jums patikti arba kurį Jūs individualizavote pagal savo specifinį skonį. Kai kurias atvejais Jūs galite turėti pasirinkimus dėl savo informacijos. Peržiūrėkite KOKIOS YRA JŪSŲ TEISĖS? Skyrių, kad sužinotumėte daugiau. 

Samsung tvarko asmeninę informaciją aukščiau nurodytais tikslais. Samsung teisinis pagrindas tvarkyti asmeninę informaciją yra šis:

  1. Tam, kad galėtume laikytis Jums duoto savo pažado, pavyzdžiui, suteikti prieigą prie E-komercijos platformos, remiantis Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento 6 straipsnio 1 dalies (f) punktu.

  2. Reklamuoti mūsų verslo interesus, pavyzdžiui, išlaikyti mūsų santykius su Jumis bei pagerinti Jūsų klientų aptarnavimo patirtį, įskaitant komunikaciją mūsų tinklapyje, trečiųjų asmenų tinklapiuose bei interneto platformose, remiantis Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento 6 straipsnio 1 dalies (f) punktu;

  3. Atitikimo teisės aktų bei procesų reikalavimų tikslais pagal Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento 6 straipsnio 1 dalies (c) punktą;

  4. Su Jūsų sutikimu, pavyzdžiui, dėl tiesioginės rinkodaros komunikacijos teikimo pagal Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento 6 straipsnio 1 dalies (a) punktą, Latvijos Respublikos informacinės visuomenės paslaugų įstatymo 9(1) straipsniu,  Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo 69 straipsnio 1 dalį bei Estijos Respublikos elektroninių ryšių akto 103(1) straipsniu. Vis dėlto, jeigu Jūs mums duodate sutikimą, Jūs visuomet jį galite atšaukti susisiekę su mumis, kaip nurodyta šios Privatumo Politikos skiltyje SUSISIEKITE SU MUMIS.

 

SU KUO MES DALIJAMĖS JŪSŲ INFORMACIJA? 

Mes Jūsų informaciją atskleisime mūsų verslo viduje, tačiau tik tiems asmenims, kuriems ši informacija yra būtina tam, kad Jums toliau būtų teikiamos paslaugos arba Jūsų prašymu suteikiant Jums pagalbą. 

Mes taip pat atskleisime Jūsų informaciją šiems gavėjams, tačiau tik tokia apimtimi, kiek tai bus būtina mums teikti paslaugas: 

  • Dukterinės įmonės. Samsung Electronics Group įmonės, kurias mes valdome arba kurios mums priklauso.

  • Verslo partneriai. Partneriai, su kuriais kartu mes dirbame tam, kad Jums teiktume Jūsų prašomas ar pasirinktas įsigyti paslaugas. Šie verslo partneriai valdo ir tvarko Jūsų asmeninę informaciją, įskaitant ir partnerius, kurie suteikia prekybos galimybę. Jie turės savo privatumo politikas, nustatančias Jūsų asmeninių duomenų naudojimo taisykles.

  • Paslaugų teikėjai. Atidžiai atrinktos įmonės, teikiančios paslaugas mums arba mūsų vardu, pavyzdžiui, įmonės, padedančios mums su atlikti remontą, klientų kontaktiniais centrais, klientų priežiūros veikla, finansine veikla, reklama, įskaitant pritaikytą reklamą mūsų tinklapyje, trečiųjų asmenų tinklapiais ar interneto platformomis, klientų pasitenkinimo apklausų vykdymu, atsiskaitymu, arba įmonės, mūsų vardu siunčiančios el. laiškus. Šie paslaugų teikėjai taip pat yra įsipareigoję apsaugoti Jūsų informaciją.

  • Kiti asmenys, kuomet reikalaujama pagal teisės aktus arba būtina, apsaugant mūsų paslaugas. Gali būti atvejų, kuomet mes atskleidžiame Jūsų informaciją kitiems asmenims. Pavyzdžiui, gali būti būtina pagal teisės aktus arba teisminius procesus arba valstybės institucijų ar teismo nurodymu būtina atskleisti Jūsų informaciją. Šios institucijos taip pat gali siekti gauti iš mūsų Jūsų informaciją teisėtvarkos, nacionalinio saugumo, antiterorizmo ar kitais su viešuoju saugumu susijusiais tikslais.

  • Kiti asmenys, susiję su įmonės sandoriais: mes galime atskleisti Jūsų informaciją trečiajam asmeniui dėl susijungimo arba perleidimo, įsigijimo ar pardavimo, bankroto ar panašių aplinkybių atveju.

 

KAIP MES UŽTIKRINAME JŪSŲ INFORMACIJOS SAUGUMĄ? 

Mūsų požiūris į duomenų apsaugą yra rimtas. Mes įgyvendinome fizinius bei techninius saugiklius tam, kad užtikrintumėme Jūsų informacijos saugumą. Vis dėlto, atkreipiame dėmesį, jog net jei mes imamės visų tinkamų priemonių apsaugoti Jūsų informaciją, joks tinklapis, perdavimas internetu, kompiuterinė sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.

 

KUR MES SIUNČIAME JŪSŲ DUOMENIS? 

Jūsų naudojimasis E-komercijos platforma apima Jūsų asmeninės informacijos perdavimą, laikymą bei tvarkymą Jūsų gyvenamosios vietos teritorijoje bei už jos ribų pagal šią politiką. Ypač svarbu tai, kad Jūsų asmeninė informacija bus perduodama į Korėjos Respubliką. Atkreipiame dėmesį, jog duomenų apsaugos bei kiti valstybių, į kurias Jūsų informacija gali būti perduota, teisės aktai gali būti ne tokie išsamūs kaip Jūsų valstybės.

 

Taip pat, Jūsų naudojimasis paslaugomis gali apimti jūsų asmeninės informacijos, laikymą, tvarkymą bei perdavimą į kitas valstybes. Šios valstybės yra, įskaitant, bet neapsiribojant, Europos Ekonominės Erdvės valstybės, Jungtinės Amerikos Valstijos, Brazilija ir Indija. Mes imamės atitinkamų priemonių pagal teisės aktų reikalavimus siekiant užtikrinti, jog Jūsų asmeninė informacija išlieka apsaugota. Tokias priemones sudaro Standartinių Sutartinių Sąlygų naudojimas, siekiant apsaugoti duomenų perdavimą už EEE ribų. Norėdami gauti daugiau informacijos arba gauti sutarčių kopiją, prašome peržiūrėti mūsų kontaktinius duomenis SUSISIEKITE SU MUMIS dalyje.  

 

KOKIOS YRA JŪSŲ TEISĖS? 

Jūsų asmeninė informacija priklauso Jums. Jūs galite prašyti mūsų pateikti detalią inofrmaciją apie tai, ką mes apie Jus esame surinkę, taip pat Jūs galite prašyti tai ištrinti arba pataisyti neatitikimus. Jūs taip pat galite prašyti mūsų uždrausti arba apriboti Jūsų asmeninės informacijos tvarkymą, dalijimąsi ar perdavimą, arba prieštarauti Jūsų asmeninės informacijos tvarkymui, taip pat prašyti mūsų pateikti apie Jus surinktą informaciją, kad Jūs galėtume naudoti tą informaciją savais tikslais. Mes neištrinsime duomenų, kuriuos yra reikalaujama saugoti pagal teisės aktus. 

Norėdami pateikti prašymą dėl savo teisių arba pateikti užklausimą, susisiekite su mumis, kaip nurodyta SUSISIEKITE SU MUMIS skiltyje.

 

KAIP ILGAI MES SAUGOME JŪSŲ INFORMACIJĄ? 

Mes nesaugosime Jūsų informacijos ilgiau nei būtina, atsižvelgiant į tikslą, kuriam ji buvo surinkta. Tai reiškia, jog informacija bus sunaikinta arba ištrinta iš mūsų sistemų, kuomet ji bus nebereikalinga. 

Mes imamės atitinkamų priemonių, užtikrinant, jog informaciją apie Jus yra tvarka bei saugoma taip:

1. Mažiausiai laikotarpiui, kurį informacija yra naudojama teikiant Jums paslaugas;

2. Kaip reikalaujama pagal teisės aktus, sutartį, arba remiantis mums taikomomis įstatyme nustatytomis prievolėmis; arba

3. tik tiek, kiek yra būtina siekiant tikslo, kuriam ji buvo surinkta, tvarkoma, arba ilgiau, jei to reikalaujama pagal bet kurią sutartį, taikytiną teisę, arba statistiniais tikslais, priklausomai nuo atitinkamomis apsaugos priemonių naudojimo. 

 

KOKIOMIS TREČIŲJŲ ASMENŲ PASLAUGOMIS MES NAUDOJAMĖS? 

Kai kurios iš papildomų paslaugų, pavyzdžiui, mokėjimų internetu bei kreditų paslaugos, turinys, reklama bei funkcionalumas yra teikiami trečiųjų asmenų. Šie tretieji asmenys taip pat gali naudoti slapukus, signalus, stebėjimo taškus bei kitus prietaisus siekdami surinkti informaciją apie Jūsų naudojimąsi jų ir/ar mūsų paslaugomis. Šie tretieji asmenys nėra tiesiogiai valdomi Samsung, todėl mes rekomenduojame Jums peržiūrėti jų privatumo politikas ir/ar sąlygas tam, kad suprastumėte, kaip jie naudoja Jūsų duomenis bei teikia paslaugas. 

Kai kurių programėlių bei paslaugų, įskaitant socialinius tinklus, atveju, mes gauname bei laikome prisijungimo informaciją bei kitą informaciją, kurią Jūs leidžiate mums gauti, kuomet Jūs prisijungiate prie šių programėlių ar paslaugų.

 

SLAPUKAI, SIGNALAI BEI PANAŠIOS TECHNOLOGIJOS 

Mes, taip pat kaip tam tikri tretieji asmenys kurie teikia turinį, reklamą ar kitą mūsų paslaugų funkcionalumą , naudojame slapukus, taškus, signalus bei kitas technologijas atitinkamose mūsų paslaugų vietose, kaip detaliau nurodyta žemiau. 

Slapukai

Slapukai yra maži failai, saugantys informaciją Jūsų kompiuteryje, televizoriuje, mobiliajame telefone bei kitame prietaise. Jie suteikia galimybę asmeniui, įdiegusiam slapuką Jūsų įrenginyje, atpažinti Jus skirtinguose interneto tinklapiuose, paslaugose, įrenginiuose ir/ar naršymo sesijose. Slapukai naudojami keletui tikslų. Pavyzdžiui:

• Slapukai gali prisiminti Jūsų prisijungimo duomenis tam, kad Jums nebereikėtų vesti šių duomenų kiekvienąkart, kuomet prisijungiate prie paslaugos.

• Slapukai padeda mums ir tretiesiems asmenims suprasti, kurios mūsų paslaugų dalys yra pačios populiariausios, nes jie mums padeda pamatyti, kuriuos puslapius bei funkcijas lankytojai naudoja bei kiek laiko jie praleidžia puslapiuose. Studijuodami šią informaciją, mes galime geriau pritaikyti paslaugas ir pateikti Jums geresnę patirtį.

• Slapukai padeda mums ir tretiesiems asmenims suprasti, kurias reklamas Jūs matėte tam, kad negautumėte tos pačios reklamos kiekvienąkart, kai naudojatės paslauga.

• Slapukai padeda mums ir tretiesiems asmenims teikti Jums tinkamą turinį bei reklamą surenkant informaciją apie Jūsų naudojimąsi mūsų paslaugomis bei kitais interneto tinklapiais ir programėlėmis.

Kuomet Jūs naudojate interneto naršyklę, kad gautumėte prieigą prie paslaugų, Jūs galite konfigūruoti savo naršyklę ir priimti visus slapukus, atmesti visus slapukus arba pranešti Jums, kuomet slapukas yra išsiųstas. Kiekviena naršyklė yra skirtinga, todėl patikrinkite „Pagalbos“ komandų ekraną Jūsų naršyklėje tam, kad suprastumėte, kaip pasikeisti slapukų pirmenybes. Jūsų prietaiso operacinė sistema gali turėti papildomų slapukų nustatymų.

Atkreipiame dėmesį, kad kai kurios paslaugos gali būti sukurtos veikti naudojantis slapukais ir slapukų išjungimas gali paveikti Jūsų galimybę naudotis tomis paslaugomis ar tam tikromis jų dalimis.

Mūsų tinklapyje mes naudojame šias slapukų rūšis: 

Būtini slapukai

Šie slapukai leidžia Jums užsisakyti produktus ir gauti paslaugas mūsų tinklapyje; 

Atlikimo slapukai

Šie slapukai leidžia mums analizuoti mūsų tinklapio veikimą bei dizainą ir nustatyti klaidas. Pavyzdžiui, ši slapukų rūšis leidžia mums atpažinti, kad Jūs lankėtės mūsų tinklapyje anksčiau, ir nurodo, kurios mūsų tinklapio skiltys yra pačios populiariausios, suteikiant mums galimybę pamatyti, kuriuos puslapius lankytojai lanko dažniausiai bei kiek laiko jie praleidžia kiekviename puslapyje. Kad to pasiektume, mes naudojame, neapsiribojant, Google Analytics, Adobe bei panašius analitikos slapukus.

Pavyzdžiui, informacija, sugeneruota slapuko, apie tinklapio naudojimą įprastai bus talpinama Google serveryje Jungtinėse Amerikos Valstijose. Vis dėlto, jeigu Jūs gyvenate ES arba Europos Ekonominės Erdvės teritorijoje, jūsų IP adresas bus prieš tai Google sutrumpintas. Tik išskirtiniais atvejais jūsų pilnas adresas bus perduodamas Google serveriui Jungtinėse Amerikos Valstijose ir ten sutrumpinamas. Mūsų vardu Google naudos šią informaciją tik ataskaitų apie tinklapio veiklą sudarymo bei kitų paslaugų, susijusių su tinklapio veikla bei interneto naudojimu, tikslais. Iš Jūsų naršyklės perduotas IP adresas, kaip dalis Google Analytics veiklos, nebus susietas su jokiais kitais duomenimis, kuriuos Google turi. Jūs galite uždrausti tinklapio naudojimo duomenų (įskaitant ir Jūsų IP adresą), surinktų slapuko pagalba, perdavimą į Google ir tvarkymą ten, jeigu Jūs parsisiųsite bei įdiegsite šį naršyklės įskiepį (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). 

Funkciniai slapukai

Šie slapukai leidžia mums teikti geresnę patirtį naudotojui. Pavyzdžiui, ši slapukų rūšis užtikrina, kad informacija, pateikta kito Jūsų apsilankymo mūsų tinklapyje metu, sutaptų su Jūsų naudojimosi prioritetais arba Jūsų Samsung paskyra, iš kurios Jūs patekote į mūsų tinklapį, arba faktu, kad Jūs patekote į mūsų tinklapį per el. laišką, siųstą Samsung arba vieno iš mūsų patikimų trečiųjų asmenų paslaugų teikėjų, susisiekiančių su Jumis mūsų vardu. 

Reklamos slapukai

Šie slapukai leidžia mums bei mūsų atidžiai atrinktiems partneriams teikti Jums reklamą arba susisiekti su Jumis tiesiogiai tais atvejais, kuomet Jūs atskirai sutikote su tokia komunikacija, sutampančia su Jūsų interesais, pavyzdžiui, renkant informaciją apie produktus, kuriuos naršėte arba užsisakėte mūsų tinklapyje. Pavyzdžiui, neapsiribojant, mes naudojame Google pakartotinės rinkodaros žymas siekdami leisti mūsų mažmeninės prekybos partneriams reklamuoti produktus, kuriuos Jūs naršėte mūsų tinklapyje. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip veikia Google pakartotinės rinkodaros žymos, paspauskite čia: http://www.google.co.uk/think/products/newremarketing-tag.html.

Mūsų tinklapis taip pat gali rodyti turinį iš trečiųjų asmenų tinklapio ar paslaugos, dėl to gali būti, jog Jūsų kietajame diske arba naršyklėje gali būti talpinami slapukai iš trečiųjų asmenų. Mes nevaldome šių slapukų talpinimo ir Jūs turėtumėte peržiūrėti atitinkamo trečiojo asmens privatumo politiką, jei norite gauti daugiau informacijos. 

Kita vietinė talpykla 

Mes, kaip ir atitinkami tretieji asmenys, galime naudoti įvairias talpyklos technologijas, tokias kaip Vietiniai Pasidalijamieji Objektai (taip pat vadinami „Blyksnio slapukais“) bei HTML5 vietinę talpyklą, susijusias su mūsų paslaugomis. Šios technologijos yra panašios į prieš tai aptartus slapukus ta prasme, jog jos yra talpinamos Jūsų įrenginyje ir gali būti naudojamos talpinti atitinkamą informaciją apie Jūsų veiklas bei prioritetus. Vis dėlto, šios technologijos gali naudoti kitokias Jūsų prietaiso dalis nei standartiniai slapukai, taigi Jūs galimai neturėsite galimybės šių technologijų kontroliuoti naudodamiesi standartiniais naršymo prietaisais bei nustatymais. Norėdami gauti daugiau informacijos apie informacijos, esančios Blyksnio slapukuose, išjungimą arba ištrynimą, spauskite čia “http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html”. 

Signalai ir/arba Taškai 

Mes, kartu su kitais trečiaisiais asmenimis galime naudotis technologijas, vadinamas signalais arba taškais, siunčiančiais informaciją iš Jūsų prietaiso į serverį. Signalai ir taškai gali būti įterpti interneto turinyje, vaizdo įrašuose bei el. laiškuose bei gali leisti serveriui skaityti tam tikrą Jūsų informaciją iš Jūsų prietaiso, žinote, kuomet Jūs žiūrėjote konkretų turinį ar konkretų el. laišką, nustatyti laiką ir datą, kuomet žiūrėjote signalus bei taškus, bei Jūsų prietaiso IP adresą. Mes bei atitinkami tretieji asmenys naudojame signalus bei taškus įvairiems tikslams, įskaitant mūsų paslaugų naudojimą (kartu su slapukais), siekiant pateikti patį tinkamiausią Jums turinį bei reklamas. 

Kuomet Jūs įgyjate prieigą bei naudojatės mūsų paslaugomis (išskyrus trečiųjų asmenų paslaugų teikėjų tinklapius), mes bei aukščiau paminėti tretieji asmenys Jūsų prašysime pateikti atskirą sutikimą, kad galėtume naudoti tokius slapukus (įskaitant vietines talpyklos technologijas, signalus, taškus bei informaciją). Jūsų naudojimasis mūsų tinklapiu/paslaugomis gali būti paveiktas, jeigu Jūs nesutiksite su šiais slapukais, ir detalesnė informacija bus pateikta tuo metu, kuomet prašysime Jūsų konkretaus sutikimo. 

 

SUSISIEKITE SU MUMIS 

Jūs su mumis galite susisiekti, siekdami pakeisti savo pasirinkimus, ištaisyti savo informaciją, pateikti prašymą arba klausimus.

 

Duomenų valdytojas

 

SIA Samsung Electronics Baltics:

Registracijos nr. 40003963909

Duntes gatvė 6, Ryga, LV-1013, Latvija

 

Samsung Electronics Co., Ltd.

129, Samsung-ro, Yeongtong-gu,

Suwon-si, Gyeonggi-do 16677, Korėja

 

Jeigu turite kokių nors specifinių klausimų, prašome su mumis susisiekti:

Europos Duomenų Apsaugos Pareigūnas

Samsung Electronics (UK) Limited

Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS

 

Jūs taip pat galite su mumis susisiekti apsilankę mūsų Privatumo Pagalbos Puslapyje. Mes esame globali įmonė, turinti biurus visoje Europoje. Tai reiškia, jog mes užtikrinsime, kad su Jūsų prašymas arba užklausimas bus išnagrinėtas duomenų apsaugos komandos, esančios Jūsų regione.

 

Jūs galite pateikti skundą atitinkamai priežiūros institucijai, jeigu manote, kad mūsų vykdomas Jūsų asmens duomenų tvarkymas pažeidžia taikytiną teisę. Jūs galite rasti visų ES priežiūros institucijų kontaktinius duomenis čia: čia.

OPERATORIAUS PRIVATUMO POLITIKA

Galioja nuo: 2019.08.02

UAB „Premiumstore“, reg. Nr. 304288706, adresas: Krokuvos 13, 09314, Vilnius,, Lietuva („Samsung“, „mes“, „mus“, „mūsų“) supranta privatumo svarbą mūsų klientams, todėl norime aiškiai nustatyti, kokiu būdu mes renkame, naudojame, teikiame, perduodame ir saugome jūsų asmens duomenis. Privatumo politikoje („Politika“) paaiškinta mūsų praktika asmens duomenų tvarkymo srityje. Politika galioja „Samsung“ veiklai elektroninės prekybos platformoje (toliau – „E. prekyvietė“, mūsų „Paslaugos“).

Turėtumėte reguliariai domėtis Politikos atnaujinimais. Paskutinė galiojanti Politikos versija visada skelbiama E. prekyvietės tinklalapyje. Norėdami sužinoti paskutinio Politikos atnaujinimo datą, patikrinkite „galioja nuo“ datą Politikos teksto viršuje.

1. Kokią informaciją apie jūs renkame?

  • Jums pateikus prekės ar paslaugos pirkimo užsakymą E. prekyvietėje, užsakymui vykdyti galime prašyti nurodyti jūsų vardą, pavardę, kontaktinę informaciją, pristatymo ir sąskaitos siuntimo adresą (adresus), mokėjimo kortelės duomenis.

  • Jeigu galite pateikti informaciją, kai pranešate apie problemą arba siunčiate klausimą.

Jūs savo pasirinkimu pateikiate mums savo informaciją. Galite nuspręsti neteikti mums tam tikros asmeninės informacijos, tačiau dėl tokio sprendimo galbūt negalėsite gauti kai kurių Paslaugų. Pavyzdžiui, jeigu nepateikėte reikiamos informacijos prekių ar paslaugų užsakyme, mes negalėsime pristatyti prekės ar suteikti paslaugos.

2.       Kaip mes naudojame jūsų informaciją?

Mes galime naudoti apie jus surinktą informaciją šiems tikslams:

  • suteikti jūsų prašomą produktą ar paslaugą E. prekyvietėje;

  • administruoti mūsų paslaugas;

  • laikytis teisės aktų reikalavimų, tikrinti ir užtikrinti atitikimą E. prekyvietės naudojimo politikai;

  • saugoti mūsų turtą ir teisėtus interesus;

  • mūsų rinkos, klientų, prekių ir paslaugų vertinimui ir analizei;

  • suteikti mums galimybę padėti jums, gavus jūsų prašymą dėl papildomos informacijos ar kitą užklausą;

  • dalyvauti įmonių sandoriuose, tokiuose kaip įsigijimai;

  • kitais būdais, gavus jūsų sutikimą.

Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi tokiais pagrindais:

  • Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR) 6(1) straipsnio a punktas (Jūsų sutikimas);

  • BDAR 6(1) straipsnio b punktas (sutarties vykdymas);

  • BDAR 6(1) straipsnio c punktas (teisinės prievolės vykdymas);

  • BDAR 6(1) straipsnio f punktas (mūsų ir Samsung teisėti interesai);

    Mūsų teisėti interesai yra mūsų paslaugų administravimas, užtikrinant atitikimą teisės aktų bei politikų, reguliuojančių E. prekyvietės naudojimą, nuostatoms, mūsų turto ir teisėtų interesų apsauga, geriausia įmanoma santykių su vartotojais patirtis ir mūsų paslaugų bei verslo vystymas. Teisėti Samsung interesai yra Samsung produktų reklama.

  1. Kam mes perduodame jūsų informaciją?

    Mes neatskleisime ir neteiksime jūsų asmeninės informacijos tretiesiems asmenims jų nepriklausomiems rinkodaros ar verslo tikslais, negavę jūsų sutikimo. Tačiau mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją šiems subjektams:

  • Susijusiems asmenims. Jūsų asmeninė informacija šios Politikos 2 punkte nurodytais tikslais gali būti pateikiama kitoms mūsų grupės bendrovėms, t. y. mūsų dukterinėms įmonėms.

  • Paslaugų teikėjams. Mes galime pateikti jūsų asmeninę informaciją bendrovėms, teikiančioms paslaugas bendrovei mūsų vardu. Šios bendrovės gali naudotis jūsų informacija tik paslaugų teikimo mums tikslais.

  • Kitiems asmenims, kai tai būtina pagal įstatymą arba norint apsaugoti mūsų turtą ir teisėtus interesus. Tai atvejai, kai galime būti priversti pateikti jūsų asmeninę informaciją kitiems asmenims, siekdami:

    -įvykdyti taikomus įstatymus arba privalomą teisinį nurodymą (pvz., teismo įsakymą);

    -patikrinti naudojimosi E. prekyviete politikos vykdymą arba priversti laikytis naudojimosi E. prekyviete politikos; ir

    -apsaugoti Mūsų teises.

  • Kitiems su bendrovių operacijomis susijusiems asmenims. Mes galime būti priversti pateikti jūsų asmeninę informaciją trečiajam asmeniui įmonių susijungimo, turto perleidimo ar operacinio sandorio metu.

  • Kitiems asmenims, gavus jūsų sutikimą. Be Politikoje aprašytų informacijos pateikimo atvejų, mes galime teikti informaciją apie jus tretiesiems asmenims, tačiau su sąlyga, kad visais atvejais prieš tai gavome jūsų sutikimą dėl tokio informacijos pateikimo.

4.       Duomenų saugojimas

Jūsų asmens duomenys bus saugomi tik tol, kol tai yra būtina pirmiau minėtiems tikslams. Jei asmens duomenys yra susiję su mūsų sutartimi, šiuos asmens duomenis saugosime iki sutartyje numatyto termino pabaigos. Jei pradedamos teisminės procedūros, asmens duomenys gali būti saugomi iki tokių procedūrų pabaigos, įskaitant visus apeliacijos laikotarpius, ir tada jie bus ištrinti. Jei teisės aktuose yra numatytas privalomo Jūsų duomenų saugojimo reikalavimas, mes laikysimės atitinkamų teisės aktų.

5. Jūsų teisės

Tuo atveju, kai Jūsų duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu, Jūs turite teisę atšaukti Jūsų sutikimą bet kuriuo metu. Tai neįtakos duomenų tvarkymo teisėtumo, atliekamo Jūsų sutikimo pagrindu, iki jo atšaukimo.

Jūs galite pateikti prašymą, kreipdamiesi mūsų buveinės adresu, dėl prieigos prie Jūsų asmens duomenų suteikimo, duomenų taisymo, ištrynimo, duomenų tvarkymo apribojimo, ar nesutikimo su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, naudojimosi duomenų perkėlimo teise arba kitais klausimais, susijusiais su Jūsų asmens duomenų tvarkymu. Jūs taip pat galite teikti skundus dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, tačiau skundų atveju, kviečiame Jus pirmiausia kreiptis į mus.

Kontaktinė informacija

UAB “Premiumstore”

Krokuvos g. 13, 09314, Vilnius, Lietuva