Hoe kan ik de gegevens van de Samsung Health Monitor synchroniseren met Samsung Health?

In "Lademenu > Data", zorg ervoor dat "Toestaan te schrijven" naar Samsung Health is ingeschakeld in de "Datatoestemmingen". Als de schrijftoestemming is ingesteld op Samsung Health, wordt de meting onmiddellijk gesynchroniseerd met Samsung Health. Als het niet automatisch wordt gesynchroniseerd, kan je het verzenden via de knop Sync.

Samsung Health Monitor en Samsung Health-pictogrammen.

Kan ik gegevens naar Samsung Health sturen?

Stap 1. Ga naar het menu linksboven en tik op "Data". Stap 1. Ga naar het menu linksboven en tik op "Data".

Stap 1. Ga naar het menu linksboven en tik op "Data".

Stap 2: Selecteer “Samsung Health”. Stap 2: Selecteer “Samsung Health”.

Stap 2. Selecteer “Samsung Health”.

Stap 3. Sta "Alle rechten" toe.  Stap 3. Sta "Alle rechten" toe.

Stap 3. Sta "Alle rechten" toe.

Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.

Bedankt voor je feedback!