Hoe kan ik de speloptimalisatie-instellingen wijzigen?

Een van de hoogtepunten van Gaming Hub is de Game Booster functie. Het optimaliseert de gameplay door je te laten beslissen welke van je instellingen het meeste vermogen krijgen, zodat je het meeste uit elke game-ervaring haalt.

Het telefoonscherm toont het "Gaming Hub"-menuscherm.

Spel optimalisatie instellingen

• Prestaties: Selecteer deze optie als je de meest geoptimaliseerde spelervaring wilt, maar houd er rekening mee dat deze optie de batterij sneller kan opgebruiken dan andere modi.
  • Standaard: Kies deze optie voor een uitstekende balans tussen spelprestaties en batterijverbruik.
  • Batterijbesparing: Selecteer deze optie om de prestaties van bepaalde functies te beperken en tegelijkertijd het batterijverbruik tijdens het gamen te maximaliseren.

Let op: Als je je spelervaring een boost wilt geven, raden wij je aan de modus 'Prestaties' te selecteren.

Verander de optimalisatie-instellingen vanuit de Gaming Hub

Stap 1. Tik op het menu "Meer" in de rechterbenedenhoek van het startscherm van de "Gaming Hub". Stap 1. Tik op het menu "Meer" in de rechterbenedenhoek van het startscherm van de "Gaming Hub".

Stap 1. Tik op het menu 'Meer' in de rechterbovenhoek van het Gaming Hub-startscherm en ga naar 'Game Booster'.

Stap 2. Tik op 'Game-optimalisatie'. Stap 2. Tik op 'Game-optimalisatie'.

Stap 2. Tik op 'Game-optimalisatie'.

Stap 3. Selecteer de game-optimalisatie die je wilt gebruiken. Stap 3. Selecteer de game-optimalisatie die je wilt gebruiken.

Stap 3. Selecteer de game-optimalisatie die je wilt gebruiken.

Opmerking:

• Als jouw Gaming Hub-versie lager is dan 7.0, bevindt het menu 'Meer' zich in de rechteronderhoek van het Gaming Hub-startscherm.
  • Deze functie wordt mogelijk niet ondersteund op alle modellen.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.