Waarom staan er geen iconen van geïnstalleerde games op het start/apps-scherm?

Als de Gaming Hub-toestemming ingesteld is op "Alleen in Gaming Hub" in het menu "Game-apps weergeven", zijn de iconen voor geïnstalleerde games niet zichtbaar op het start/apps-scherm. Hier vind je hoe je de instellingen voor de weergave van game-iconen op het start/apps-scherm kunt wijzigen.

Gaming Hub-instellingenscherm

Hoe je "Game-apps weergeven" op het start/apps-scherm kunt inschakelen

• Stap 1. Tik op het menu 'Meer' in de rechterbovenhoek van het Gaming Hub-startscherm.
  • Stap 2. Tik op "Instellingen".
  • Stap 3. Tik op "Game-apps weergeven".
  • Stap 4. Selecteer "In Gaming Hub en op de Start- en Apps-schermen".

※ Als jouw Gaming Hub-versie lager is dan 7.0, bevindt het menu 'Meer' zich in de rechteronderhoek van het Gaming Hub-startscherm.

Je game-iconen zouden nu zichtbaar moeten zijn op het start/apps-scherm.

Gaming Hub-instellingenscherm Gaming Hub-instellingenscherm

Stap 1. Tik op het menu 'Meer' en ga naar 'Instellingen'.

Selecteer de optie "Game-apps weergeven". Selecteer de optie "Game-apps weergeven".

Stap 2. Tik op 'Game-apps weergeven'.

Selecteer "In Gaming Hub en op de Start- en Apps-schermen". Selecteer "In Gaming Hub en op de Start- en Apps-schermen".

Stap 3. Selecteer 'In Gaming Hub en op de Start- en Apps-schermen'.

Let op: Als je een launcher van een derde partij gebruikt (anders dan die van Samsung One UI Home", dan is de optie "Game-apps weergeven" niet zichtbaar in de Gaming Hub-instellingen. Deze functie werkt alleen in One UI Home.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.