Hoe kan ik een geregistreerd apparaat vinden of de locatie bijwerken met SmartThings find?

Wat te doen als SmartThings Find geen geregistreerd apparaat kan vinden, of de weergegeven locatie is anders dan de daadwerkelijke locatie?

Drie apparaten die SmartThings Find gebruiken.

Als je buiten bent en er zijn geen obstakels (muren en andere structuren, druk voetgangersverkeer, enz.) rond het verloren apparaat, kan het signaal van het verloren apparaat binnen een straal van 100 m worden gelokaliseerd met behulp van de functie "Dichtbij zoeken". Bevind je je echter binnenshuis of als er obstakels rond het apparaat zijn, verzwakt dit het BLE-signaal en kan de detectieradius worden teruggebracht tot ongeveer 10 m.
Geregistreerde apparaten worden gelokaliseerd via wifi-signalen in de buurt, niet via GPS-signalen. Als gevolg daarvan kan de getoonde locatie afwijken van de werkelijke locatie.

Andere gevallen waarin een apparaat niet kan worden gelokaliseerd, kunnen een van de volgende zijn:

• Het verloren apparaat is verplaatst en de werkelijke locatie is gewijzigd
  • Het apparaat is in de buurt, maar het BLE-signaal valt weg tussen andere signalen van communicatieapparaten en Bluetooth-apparaten in de buurt
  • “Dichtbij zoeken" kan niet worden gebruikt wanneer je mobiele apparaat en het verloren apparaat (wearable device) zijn verbonden via Bluetooth (BLE).

Als je Galaxy-apparaat een verloren signaal van een verloren apparaat heeft gedetecteerd, maar het apparaat zich met hoge snelheid verplaatst, kan het Galaxy-apparaat een locatie weergeven die afwijkt van de werkelijke locatie van het apparaat.

Ik kan een paar Buds niet vinden dat is aangesloten op een ander apparaat waarop SmartThings Find niet is geïnstalleerd

Galaxy Buds Live/Buds+/Buds pro/Buds2 die zijn aangesloten op een apparaat waarop SmartThings Find is geïnstalleerd, kunnen worden gevonden met de functie "Offline vinden" in SmartThings Find.

Wearables apparaten die werden gebruikt met een apparaat waarop SmartThings Find niet is geïnstalleerd, kunnen niet worden gevonden als ze zoekraken.

Als je Wearable ten minste eenmaal is verbonden met een apparaat met SmartThings Find, kan de functie "Offline vinden" worden gebruikt om ze te lokaliseren wanneer ze zoek zijn geraakt.

Ik kan mijn ondersteunde Buds of Watch niet zien, zelfs niet na het installeren van SmartThings Find.

Als je je ondersteunde wearable-apparaat niet kunt zien op SmartThings Find, controleer dan eerst of je de nieuwste versies van de Galaxy Wearable-app, de SmartThings-app en de Zoek mijn mobiel-app in de Galaxy Store hebt geïnstalleerd. Als alle apps up-to-date zijn, verwijder je de registratie en registreer je het draagbare apparaat opnieuw in de Galaxy Wearable-app.

Kijk na het opnieuw registreren of je draagbare apparaat zichtbaar is in het menu Bewerken in SmartThings Find

Let op: Zorg ervoor dat je de nieuwste app-versie voor je toestel gebruikt.

De werkelijke locatie van een verloren apparaat verschilt soms van de getoonde locatie

Bij het lokaliseren van een zoekgeraakt toestel met behulp van "Offline Finding" wordt het toestel gelokaliseerd met behulp van de Galaxy-toestellen van andere gebruikers in de buurt.

De werkelijke locatie van het apparaat en de getoonde locatie kunnen tot 100 m verschillen (bereik van een BLE-signaal).

Merk op dat de getoonde locatie kan verschillen van de werkelijke locatie als het toestel zich binnenshuis bevindt, zelfs als het toestel niet verloren en offline is.

Gebruikt de optie offline zoeken de batterij van mijn smartphone?

De dienst maakt gebruik van Bluetooth met laag stroomverbruik, met verwaarloosbaar batterijverbruik. Het normale batterijverbruik van je smartphone zal grotendeels ongewijzigd blijven.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.