Hoe kan je de versie van Samsung Health controleren en bijwerken?

Samsung Health is een app die je tijdens het sporten in de gaten houdt, je sportgewoonten beheert en je gezondheid onder controle houdt met dieetinformatie en tips om je te helpen in de best mogelijke vorm te komen. Hieronder vindt je meer informatie over hoe je Samsung Health up-to-date kunt houden met de nieuwste versie.

Weergave van het hoofdscherm met de Samsung Health app.

Er zijn twee manieren om je versie van Samsung Health te controleren:

• Start je Instellingen, ga naar Apps-optie en zoek Samsung Health. Hier kan je de versie van je app controleren onderaan het scherm. Je kan ook op App-details in de winkel tikken om de versie te controleren.
  • Ga naar het hoofdscherm van Samsung Health, tik op het meer-pictogram en klik op "Instellingen". Selecteer tot slot "Over Samsung Health".

Let op: De stappen om naar Instellingen te gaan, kunnen verschillen afhankelijk van het toestel of de versie van Samsung Health.

Als je je Samsung Health-app wilt bijwerken, zoek je deze in de Galaxy Store of de Google™ Play Store en tik je op "Bijwerken".

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.