Meer weten over Samsung Internet

De Samsung Internet-app  is een eenvoudige, snelle en veilige webbrowser ontwikkeld voor Samsung en Android™-smartphones en tablets.

Weergave van het hoofdscherm van Samsung Internet over een foto van een man en een fiets.

Samsung Internet browser levert je de beste browse-ervaring met Video assistant, donkere modus, aangepast menu en invoegtoepasssingen zoals een vertaler. Deze app beschermt je privacy met de Geheime stand, Slimme anti-trackingfunctie en Slimme bescherming.

Kijk voor meer informatie over Samsung Internet op de officiële Samsung-website

Om te genieten van de voordelen van de Samsung Internet-app, is deze op de meeste Galaxy-apparaten al geïnstalleerd, dus downloaden is niet nodig. Een aparte installatie is nodig voor niet-Galaxy Androids of Galaxy-apparaten.

Om de app te installeren en te updaten, moet je eerst zoeken naar "Samsung Internet" in de Google Play Store of Galaxy Store.

• De app installeren:
1 Nadat je hebt gezocht in de Google Play Store of Galaxy Store zoekbalk, moet je op de knop Installeren rechts van de naam van de app tikken.
2 Na de installatie moet je de app starten om deze te gebruiken.
  • De app updaten:
1 Nadat je hebt gezocht in de Google Play Store of Galaxy Store zoekbalk, moet je op de knop Update rechts van de naam van de app tikken.
2 Na het installeren van de update moet je de Samsung Internet browser opnieuw opstarten.

Terwijl je Samsung Internet gebruikt, kom je waarschijnlijk veel advertenties tegen die je niet wilt zien. Lees hier hoe je deze vervelende advertenties kunt blokkeren zonder een externe adblocker te installeren.

Met de adblockfunctie van Samsung Internet kun je genieten van snel en veilig internetten zonder advertenties. Volg deze stappen voor het inschakelen van de adblock-functie.

Open Samsung Internet en klik op Menu rechtsonder. Open Samsung Internet en klik op Menu rechtsonder.

Stap 1. Ga naar Samsung Internet en klik op het menu-icoon in de rechteronderhoek.

Selecteer het pictogram Ad Blockers in de lijst met opties. Selecteer het pictogram Ad Blockers in de lijst met opties.

Stap 2. Selecteer het icoon Advertentieblokkers.

Installeer een adblocker door op het downloadpictogram te klikken en activeer deze vervolgens. Installeer een adblocker door op het downloadpictogram te klikken en activeer deze vervolgens.

Stap 3. Installeer een externe Adblocker-app door op het download-icoon naast de voorkeursapp te klikken en schakel vervolgens de aan-/uitschakelaar aan.

In de huidige digitale wereld is het beschermen van je privacy essentieel als je het internet gebruikt. Daarom heeft Samsung privé-omgevingen gemaakt binnen Samsung Internet waar je veilig kunt browsen. Deze speciale tool voor veilig webbrowsen heet Geheime stand.

Geheime stand geeft je dezelfde browse-ervaring als je normaal zou ervaren in Samsung Internet, maar met extra privacy en bescherming.

Cookies en browsegeschiedenis voor websites die je in de geheime stand bezoekt, worden van je telefoon gewist zodra je alle tabbladen in de geheime stand hebt gesloten.

Je kunt in de Geheime stand zelfs pagina's en favorieten opslaan. Maar, alles wat je opslaat is alleen zichtbaar in Geheime stand.

Volg deze stappen als je Geheime stand wilt inschakelen:

1 Open de Samsung internet browser.
2 Tik op het hoofdscherm van je Samsung Internet browser Tabbladbeheer aan de onderzijde van het scherm. Hier kun je open pagina's beheren.
3 Klik op Geheime stand inschakelen.
4 Op het volgende scherm zie je een uitleg van deze geheime stand. Tik op de Start-knop als je de Geheime stand wilt activeren.

Je kunt de Samsung Internet-app net zo goed aanpassen als je andere apps. Je krijgt verschillende opties zodat je altijd nieuwe manieren kunt vinden om je pictogrammen te herschikken, een instelling te veranderen en je lay-out te maken zoals jij dat wilt.

Volg de onderstaande stappen om je Samsung-internetmenu aan te passen:

Open de Samsung Internet-zoekmachine en tik op het menu (≡) rechtsonder. Open de Samsung Internet-zoekmachine en tik op het menu (≡) rechtsonder.

Stap 1. Start de Samsung Internet browser en tik op het menu (≡) pictogram in de rechter benedenhoek.

Klik op het pictogram Instellingen. Klik op het pictogram Instellingen.

Stap 2. Tik op het Instellingen-icoon.

Selecteer Lay-out en menu. Selecteer Lay-out en menu.

Stap 3. Selecteer Indelingen en Menu's.

Selecteer Menuaanpassing Selecteer Menuaanpassing

Stap 4. Selecteer Menu's aanpassen.

Regel de menu-indeling Regel de menu-indeling

Stap 5. Stel de menu-indeling in.

Let op: De gebruikte afbeeldingen en termen zijn slechts indicatief. Sommige illustraties, hoewel in het Engels, helpen je om de verschillende kenmerken te visualiseren.

Heb je problemen met je apparaat?

Heb je problemen met je apparaat?

Als je problemen hebt met je Samsung-apparaat (smartphone, tablet of connected object), kun je ons dit laten weten via de Samsung Members-applicatie (vragen of foutmelding).