Hoe kan ik mijn suggesties indienen via de Samsung Internet-app?

Er zijn veel manieren om met Samsung in contact te komen en de gemakkelijkste manier is binnen handbereik. Als je suggesties wilt doen of wijzigingen in de Samsung Internet-app wilt aanvragen, kun je altijd contact met ons opnemen via de Samsung Browser.

Samsung Internet-pictogram boven een foto van een groep mensen.

Hoe contact met ons op te nemen via Samsung Browser

Stap 1.  Start de "Samsung Internet" browser en tik op het menu (≡) pictogram in de rechter benedenhoek. Stap 1.  Start de "Samsung Internet" browser en tik op het menu (≡) pictogram in de rechter benedenhoek.

Stap 1. Start de "Samsung Internet" browser en tik op het menu (≡) pictogram in de rechter benedenhoek.

Stap 2.  Klik op het‘Instellingen’ pictogram Stap 2.  Klik op het‘Instellingen’ pictogram

Stap 2. Klik op het‘Instellingen’ pictogram

Stap 3.  Klik op "Neem contact met ons op" onderaan het scherm. Stap 3.  Klik op "Neem contact met ons op" onderaan het scherm.

Stap 3. Klik op "Neem contact met ons op" onderaan het scherm.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.