Hoe maak je een back-up en herstel je speelduurgegevens in Gaming Hub

Speelduur is een van de vele functies van de Gaming Hub-app. Hierin krijg je nuttige informatie over de tijd die je besteed hebt aan het spelen van games. Deze gegevens kunnen hersteld worden of er kan een back-up van gemaakt worden in de Smart Switch-app.

Weergave van de optie "Speelduur" in de Gaming Hub-app.

Hoe je een back-up van speelduurgegevens kunt maken en gegevens kunt herstellen met de Smart Switch-app

Als je de gegevens uit Gaming Hub wist of je apparaat reset, kunnen de speelduurgegevens gewist worden. Ook als je Gaming Hub wist en opnieuw installeert, worden de vorige speelduurgegevens niet weergegeven (of opgenomen).
Je kunt de speelduurgegevens veilig bewaren met de Smart Switch-app voordat je Gaming Hub en de apparaatgegevens verwijdert.

Let op: Speelduur wordt niet bijgehouden in de inactieve status van Gaming Hub.

Ga naar de "Smart Switch"-app. Ga naar de "Smart Switch"-app.

Stap 1. Ga naar de "Smart Switch" -app.

Tik op "Gegevens versturen" of "Gegevens ontvangen" en maak verbinding met een apparaat. Tik op "Gegevens versturen" of "Gegevens ontvangen" en maak verbinding met een apparaat.

Stap 2. Tik op "Gegevens versturen" of "Gegevens ontvangen".

Kies tussen "Kabel" of "WiFi" om je apparaat te verbinden. Kies tussen "Kabel" of "WiFi" om je apparaat te verbinden.

Stap 3. Kies tussen "WiFi" of "Kabel" om een verbinding te maken met een ander apparaat.

Selecteer "Aangepast" en vervolgens "Volgende" rechtsonder. Selecteer "Aangepast" en vervolgens "Volgende" rechtsonder.

Stap 4. Selecteer "Aangepast" en vervolgens "Volgende".

Selecteer "Instellingen" en vervolgens "Overdracht" rechtsonder.                        Selecteer "Instellingen" en vervolgens "Overdracht" rechtsonder.

Stap 5. Selecteer "Instellingen" en vervolgens "Overdracht".

Let op: Als je een back-up wilt maken, moet je gegevens overdragen naar een ander apparaat. Als je de speelduurgegevens wilt herstellen, moet je ze overdragen van een eerder gebruikt apparaat.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.