Meer weten over de functies van de Gaming Hub-app

Gaming Hub is de ultieme app voor gamers. Ontdek nieuwe spellen, optimaliseer je game-ervaring of bewaar en controleer al je gamer-gegevens met deze app die te vinden is op Galaxy-apparaten. Gaming Hub beschikt over talloze functies om de gebruiker elke keer weer de perfecte game-ervaring te bieden.

Weergave van het hoofdscherm van de Gaming Hub-app.

Gaming Hub biedt een breed scala aan handige functies om je game-ervaring te verbeteren. Laten we eens verder kijken:

• Mijn games: Je kunt games beheren die zijn toegevoegd in Gaming Hub en game-informatie controleren op specifieke zaken zoals "Speelduur" en "Galaxy-gamer".
  • Gamerprofiel: Je kunt uw eigen nickname en profielafbeeldingen bewerken en "Verzameling schepsels", "Speelduur" en "Favoriete categorieën" aanvinken.
  • Dempen: Het pictogram om je gamegeluid te dempen bevindt zich in het gedeelte 'Mijn games'. Als dempen is geactiveerd, zijn alleen de gamegeluiden uitgeschakeld tijdens het spelen. Instant games-spellen worden niet gedempt.

• ※ Als jouw Gaming Hub-versie lager is dan 7.0, bevindt het dempingspictogram zich onderaan het menu 'Mijn games'.

• Bladwijzers: Bladwijzers is een functie die het gemakkelijker maakt om inhoud op te slaan door bladwijzers toe te voegen aan webpagina's, afbeeldingen of app-snelkoppelingen.
  • Game-meldingen: Je kunt gamemeldingen op datum of op game bekijken in "Game-meldingen". Door "Game-meldingen beheren" in de rechterbovenhoek van het menu te gebruiken, kun je instellen dat meldingen alleen in Gaming Hub worden weergegeven.
  • Game booster: Je kunt de prestaties van games aanpassen aan je eigen voorkeur.
  • Instant Plays: Je kunt een gevarieerd assortiment aan games spelen met slechts één klik, geen installatie vereist.

• ※ Als jouw Gaming Hub-versie lager is dan 7.0, klik je op de optie 'Instant games' onderaan het Gaming Hub-scherm om toegang te krijgen tot dit menu.

• Gebeurtenissen: Je kunt een lijst bekijken met events die exclusieve beloningen, kortingsbonnen en prijstrekkingen bieden om jouw gameplay te optimaliseren.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Smartphones.