Apps werken niet meer goed na een update op mijn smartpone of tablet, wat moet ik doen?

De apps die niet meer goed werken na de software update zijn mogelijk nog niet compatibel (werkzaam) met de nieuwe software versie op je toestel. Dit kun je oplossen door de applicatie opnieuw te installeren.

Applicatie opnieuw installeren

1. Tik op het startscherm op 'Apps' en vervolgens 'Play Store'.

2. Tik vervolgens op het zoekicoon rechts bovenin en type de app die niet meer werkt en zoek hierop.

3. Tik nu op de app in de lijst met applicaties, tik vervolgens 'Verwijderen'.

De app wordt nu verwijderd. Als dit voltooid is installeer je de app weer. Dit kun je ook in een How-to- video bekijken.
4. Zodra het verwijderen voltooid is, tik je op 'Installeren' en vervolgens op 'Accepteren'.

5. De applicatie wordt nu opnieuw geïnstalleerd en zou weer moeten werken.

Het kan natuurlijk ook dat de app er iets anders uitziet in de nieuwe software versie. Dit is geen probleem met de app maar een verandering in de gebruikersomgeving van de app.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

Online
24/7 bereikbaar

WhatsApp

Stel je vraag op WhatsApp
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Messenger

Stel je vraag op Messenger
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Twitter

Stel je vraag aan ons op Twitter
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Community
of deel je ervaringen met andere
Samsung gebruikers

Facebook

Stel je vraag aan ons op Facebook
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Telefoon
24/7 bereikbaar

Door de landelijke maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus kan de wachttijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan ons een bericht te sturen via Whatsapp of via Messenger.

lokaal tarief