Apps werken niet meer goed na een update op mijn smartpone of tablet, wat moet ik doen?

De apps die niet meer goed werken na de software update zijn mogelijk nog niet compatibel (werkzaam) met de nieuwe software versie op je toestel. Dit kun je oplossen door de applicatie opnieuw te installeren.

Applicatie opnieuw installeren

1. Tik op het startscherm op 'Apps' en vervolgens 'Play Store'.

2. Tik vervolgens op het zoekicoon rechts bovenin en type de app die niet meer werkt en zoek hierop.

3. Tik nu op de app in de lijst met applicaties, tik vervolgens 'Verwijderen'.

De app wordt nu verwijderd. Als dit voltooid is installeer je de app weer. Dit kun je ook in een How-to- video bekijken.
4. Zodra het verwijderen voltooid is, tik je op 'Installeren' en vervolgens op 'Accepteren'.

5. De applicatie wordt nu opnieuw geïnstalleerd en zou weer moeten werken.

Het kan natuurlijk ook dat de app er iets anders uitziet in de nieuwe software versie. Dit is geen probleem met de app maar een verandering in de gebruikersomgeving van de app.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.