Dolby Atmos op de Galaxy Fold

Het enorme 7.1 inch scherm van de Galaxy Fold maakt het tot de perfecte plek om films te bekijken en Dolby Atmos surround sound helpt om van elke video een betere ervaring te maken. Je kunt meerdere geluidsmodi selecteren die zijn geoptimaliseerd voor verschillende soorten audio, zoals films, muziek en spraak.

1 Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.
2 Veeg naar links om meer opties te bekijken.
3

Tik op Dolby Atmos.

Tik op Dolby Atmos in het meldingspaneel op Galaxy Fold
1

Open Instellingen.

2

Tik op Geluiden en trillen.

Tik op Geluiden en trillingen in het instellingenmenu op Galaxy Fold
3

Tik op Geavanceerde geluidsinstellingen.

Tik in het instellingenmenu op Galaxy Fold op Geavanceerde geluidsinstellingen
4

Tik op Geluidskwal. en -effecten.

Tik op Geluidskwaliteit en effecten in het menu Geluidsinstellingen op Galaxy Fold
5

Tik op Dolby Atmos.

Tik op Dolby Atmos in het menu Geluidskwaliteit en effecten op Galaxy Fold
6

Tik op de schakelaar om Dolby Atmos te activeren.

Tik op de schakelaar om Dolby Atmos te activeren op Galaxy Fold
7

Selecteer een geluidsmodus die je wilt gebruiken.

Selecteer de gewenste geluidsmodus voor Dolby Atmos op Galaxy Fold

Voor meer hulp

Neem telefonisch contact met ons op. Bekijk hier onze contactgegevens.