Gebruik van Veilige map

De Veilige map is een aparte beveiligde map waarin je jouw particuliere bestanden, afbeeldingen en apps kunt bewaren. Verplaats inhoud naar en van de Veilige map om jouw gegevens veilig te beheren op jouw Galaxy-apparaat.

Je kunt ook meerdere accounts aanmaken voor dezelfde app, om jouw persoonlijke en professionele accounts samen te gebruiken op één apparaat.

Apps-pagina
Beheer van de Veilige map

Zodra je in de app ‘Veilige map’ bent,

1 tik je op “Vergrendelen” om een vergrendelingsmethode te creëren (PIN, wachtwoord, patroon).
2 tik je op “Apps toevoegen” om apps te selecteren die je wilt toevoegen aan de map.
3 tik je op “Bestanden toevoegen” om apps te selecteren die je wilt toevoegen aan de map.
4 tik je op “Apps bewerken” om apps in de map uit te schakelen of te verbergen.

Je kunt ook het pictogram en de naam van de app aanpassen:

1 Tik op het pictogram “meer opties”.
2 Selecteer “Pictogram aanpassen”.
3 Voer een nieuwe naam in voor de app.
4 Selecteer een pictogram voor de app.
De Veilige map verbergen op het Home-scherm

Je kunt de Veilige map verbergen in jouw Instellingen.

1 Open “Instellingen”.
2 Selecteer “Biometrie en beveiliging”.
Selecteer Biometrie en beveiliging
3 Tik op “Veilige map”.
Tik op Veilige map
4 Voer de vergrendelingsmethode in.
5 Verschuif de balk om “Veilige map tonen” uit te schakelen.
6 Tik op “Verbergen”.