Hoe gebruik je App-continuïteit op de Galaxy Fold?

Tijdens het gebruik van de Galaxy Fold kun je het toestel openen en sluiten zonder onderbrekingen van je lopende apps. De overgang tussen de schermen is intelligent geoptimaliseerd voor de apps die je gebruikt. Zo kun je een oproep ontvangen in een pop-up venster terwijl je andere apps gebruikt. En nog veel meer.

Je kunt je instellingen ook aanpassen, zodat de app die je op het hoofdscherm gebruikt, overschakelt naar het hoofdscherm wanneer je je apparaat inklapt.

Let op: niet alle apps kunnen automatisch worden aangepast.

1

Veeg van het startscherm naar boven om toegang te krijgen tot je apps.

2

Tik op de app Instellingen.

3

Tik op Display.

Tik op Display
4

Tik op Apps naar voorste scherm.

Tik op Apps naar voorste scherm
5 Tik op de schakelaar naast de app die je wilt blijven gebruiken op het voorscherm wanneer je je toestel inklapt.
Tik op de schakelaar naast een willekeurige app die je wilt blijven gebruiken wanneer je je apparaat sluit