Hoe kan ik mijn e mailaccount(s) instellen op mijn smartphone of tablet?

Algemeen

Voor het instellen van E-mail op je smartphone of tablet voer je de volgende stappen uit:

1 Ga naar het Appscherm door naar boven of naar beneden te vegen.
2 Tik op de map 'Samsung' en open de app 'E-mail'.
3 Vul je E-mailadres en wachtwoord in.
4 Vul je eigen naam in en tik op ‘Gereed’

Je e-mail kan nu opgehaald worden.

Microsoft Exchange

Je zakelijke e-mail kun je ontvangen met Microsoft Exchange.

1 Ga naar 'Menu' > 'Instellingen' (> Accounts) en tik op '+ Account toevoegen'.
2 Selecteer ‘Microsoft Exchange Activesync en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
3 Vul de daarna gevraagde gegevens in om het account in te stellen. Deze informatie kun je opvragen bij de IT-afdeling of server beheerder van je organisatie.
4 Je e-mail wordt nu opgehaald. Openen kan door vanuit het startscherm te tikken op 'Apps' > 'E-mail'. Je kunt nu ook e-mail beantwoorden vanaf je werkadres.

E-mail adres verwijderen

Om je e-mail account te verwijderen, volg je de volgende stappen:

1 Ga naar 'Instellingen' > 'Cloud en accounts' > 'Accounts'.
2 Selecteer je je e-mail account. Tik vervolgens op de knop 'Account wissen'.