Maak foto's van een afstand op je Galaxy Note met de S Pen

Dankzij de S Pen hoef jij niet terug te rennen in het frame nadat je de timer op de camera hebt ingesteld of in het beeld hebt gedrukt voor een groepsfoto.

De S Pen is via Bluetooth verbonden met het apparaat en kan werken als een cameratrigger op afstand tot op 10 meter afstand.

Gebruik S Pen om foto's te nemen

Let op: Deze functie is beschikbaar op de Galaxy Note9 en Galaxy Note10/Note10+. Beschikbaarheid en ontwerp kunnen variëren afhankelijk van het model en het geïnstalleerde besturingssysteem.

Activeer de S Pen afstandsbediening

Om je S Pen als afstandsbediening te gebruiken en foto's mee te nemen, moet je deze functie eerst activeren in de instellingen van je Galaxy Note.

Leer meer over: Hoe kan ik de instellingen van de afstandsbediening op de S Pen aanpassen?

Hoe je de afstandsbediening van de S Pen kunt activeren, deactiveren en per app kunt aanpassen wanneer je de S Pen-knop ingedrukt houdt.

Maak foto's van een afstand op je Galaxy Note met de S Pen

1 Open Camera app.
2 Haal de S Pen uit je apparaat.
3 Stel de telefoon op een afstand neer.
4 Plaats jezelf mooi in beeld.
5 Druk eenmaal op de S Pen knop om een foto te maken.
6 Druk twee keer op de S Pen knop om te schakelen tussen de camera voor of achter.

Let op: De S Pen kan zijn verbinding verliezen als hij uit het apparaat wordt gehaald en enige tijd inactief is. Als dit gebeurt, steek je de S Pen weer in de telefoon om de verbinding te herstellen.

Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

Online
24/7 bereikbaar

WhatsApp

Stel je vraag op WhatsApp
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Messenger

Stel je vraag op Messenger
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Twitter

Stel je vraag aan ons op Twitter
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Community
of deel je ervaringen met andere
Samsung gebruikers

Facebook

Stel je vraag aan ons op Facebook
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Telefoon
24/7 bereikbaar

Door de landelijke maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus kan de wachttijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan ons een bericht te sturen via Whatsapp of via Messenger.

lokaal tarief