Hoe maak je een Instant Back-Up?

Instant Back-Up

Back-up maken met Smart Switch

Back-up Smart SwitchKlik om uit te vouwen

Met Smart Switch maak je eenvoudig een Instant back-up van jou gegevens. Lees hieronder hoe je een back-up maakt middels Smart Switch op je externe geheugen. Zo heb je al je gegevens altijd beschikbaar.

Let op: Smart Switch is beschikbaar voor toestellen met Android 4.3 of hoger.

Let op: Smart Switch maakt geen back-up van de 'Veilige map' en van je WhatsApp geschiedenis.

1 Download Smart Switch

Download en installeer eerst de Samsung Smart Switch Mobile app in de Google Play Store.
Heb je een Galaxy S7 of nieuwer toestel? Dan is Smart Switch standaard geïnstalleerd op je smartphone.

2 Aansluiten

Sluit de USB adapter en een USB-drive aan.

drive
3 Open de app Smart Switch Mobile. Kies 'EXTERNE OPSLAG'
overdragen
4 Kies bij USB-opslag voor BACK-UP
back-up smart switch

Back-up terugzetten?

Volg stap 1 tot en met stap 4. En kies bij USB-opslag (stap 4) voor HERSTEL.

Je back-up is voltooid.
Al je data is nu veilig en opgeslagen op een extern geheugen!

WhatsAppKlik om uit te vouwen

Smart Switch maakt géén back-up van je WhatsApp gesprekken en media. Om ervoor te zorgen dat ook deze data gekopieerd wordt, voer je onderstaande stappen uit.

Wat heb je nodig?

Je hebt een Google account en een internet verbinding via Wi-Fi of mobiel netwerk nodig.

1 Open WhatsApp en tik rechts bovenin op de knop voor 'meer opties'
WhatsApp
2 Kies voor Instellingen
Instellingen
3 Tik op Chats
Instant back-up
4 Tik op 'Chat back-up'.
chat back-up
5 Kies 'Back-up'.
Uploaden
5 WhatsApp zal nu een back-up maken op jouw Google Drive.
loading