Fortnite GLOW Skin/Levitate Emote ontgrendelen | Samsung

IKONIK Fornite banner

Om de exclusieve Fortnite IKONIK Skin te ontgrendelen heb een Epic-game account nodig en een deelnemend Galaxy toestel.

Heb je de game nog niet geïnstalleerd? Klik dan hier voor de download instructies.

Volg de onderstaande instructies op je Galaxy. Per apparaat wordt slechts één outfit toegekend.

Let op: De Glow skin is helaas niet meer verkrijgbaar

1 Download en start Fortnite op je Galaxy toestel.
2 Log in op je Epic Games-account of meld je aan voor een nieuw Epic Games-account.
3 Ga naar de Fortnite Shop. Je kunt de gratis GLOW Skin vinden onder ‘Limited Time Offers’. Tik hier op.

Zie je de Skin niet? Zorg er dan voor dat je Shop voor Samsung is ingesteld. Dit kun je aanpassen onder ‘Settings > Account > Content > Android Store Selection’.

4 Er verschijnt een bericht waarin je wordt gevraagd om een creditcard te registreren, als je dat nog niet hebt gedaan. Klik op ‘Volgende’ in de pop-up en registreer een creditcard (Er wordt niks in rekening gebracht).
5 Tik opnieuw op de GLOW-skin om de inwisseling te voltooien.
6 Je nieuwe outfit is nu beschikbaar en te selecteren in je garderobe. Je ontvangt ook de Levitate-emote als onderdeel van deze promotie.

Meer informatie lees je op de Samsung Community