Hoe plaats, verwijder en formateer ik de geheugenkaart van mijn Galaxy S9/S9+?

Neem zoveel afbeeldingen als je wilt en bewaar zoveel informatie als je maar wenst.  Door een geheugenkaart te
installeren, vergeet je in slechts een paar eenvoudige stappen ruimtegebrek en geniet je volledig van jouw Galaxy S9.

Begin met het plaatsen van de geheugenkaart. Sommige geheugenkaarten zijn mogelijk niet volledig compatibel met het apparaat, zorg ervoor dat je een compatibele kaart gebruikt om schade te voorkomen.

Geheugenkaart plaatsen
1 Steek de uitwerppen recht in het gat in de lade om de lade los te maken.
2 Trek de lade voorzichtig uit de sleuf.
3 Verwijder de geheugenkaart.
4 Plaats de lade terug in de sleuf.
5 Plaats de lade terug in de sleuf.
Sd kaart plaatsen

Wanneer je de geheugenkaart in het apparaat hebt geplaatst, wordt de bestandsmap weergegeven in de map ‘Mijn bestanden’  > ‘SD-kaart’.

Geheugenkaart verwijderen

Voordat je de geheugenkaart verwijdert, moet je deze eerst ontkoppelen.

1 Tik op ‘Instellingen’ en tik ‘Apparaatonderhoud’.
apparaatondehoud
2 Tik op ‘Opslag’.
opslag
3 Tik vervolgens op ‘Meer opties’ en tik ‘Opslaginstellingen’.
opslaginstellingen
4 Tik op ‘SD-kaart’ en tik ‘Ontkoppelen’
SD kaart
ontkoppelen
5 Je bent nu klaar om de SD-kaart te verwijderen. Steek de bijgeleverde uitwerp-pen recht in het gat van de lade om deze los te maken.
6 Trek de lade voorzichtig uit de sleuf.
7 Verwijder de geheugenkaart.
8 Plaats de lade terug in de sleuf.

Let op: Verwijder de geheugenkaart niet terwijl het apparaat gegevens overdraagt.

De geheugenkaart formatteren

Maak voordat je de geheugenkaart formatteert een reservekopie van alle belangrijke gegevens die op de geheugenkaart zijn opgeslagen.

1 Tik op ‘Instellingen’ en tik dan op ‘Apparaatonderhoud’.
2 Tik op ‘Opslag’.
3 Tik vervolgens op ‘Meer opties’ en tik ‘Opslaginstellingen’.

Let op: door te formatteren, verwijder je alles op de geheugenkaart.

4 Tik op ‘SD-kaart’ en tik ‘Formateren’.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.