Wat is Samsung Mobile Care+? En hoe maak ik er gebruik van?

Samsung Care+

Bescherm je smartphone met Samsung Care+. Geen zorgen meer over een barst in je scherm. Met deze verzekering ben je gedurende een periode van twee jaar beschermd tegen onopzettelijke schade. In geval van schade komen we bij je langs en nemen je smartphone mee voor reparatie. We repareren je toestel volgens hoge kwaliteitsnormen, met originele Samsung onderdelen. Je behoudt de fabrieksgarantie en krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie

Hoe kan ik mij aanmelden voor Samsung Care+? Klik om uit te vouwen

Koop een nieuwe smartphone van één van de volgende Samsung Galaxy-modellen: S8, S8+, S9, S9+, Note8 en Note9 en voeg daar gelijk een verzekering aan toe. De polis kan alleen worden aangeschaft door particulieren die het toestel hebben gekocht in het land waarin ze wonen.

Wat wordt er gedekt?Klik om uit te vouwen

Samsung Care+ kan worden aangeschaft voor de Galaxy S8, S8+, S9, S9+, Note8 en Note9. De verzekering heeft een vaste looptijd van 24 maanden. Je toestel is verzekerd tegen onopzettelijke en overige schades, dit omvat:

• Schade aan het beeldscherm: fysieke schade zoals een gebarsten of gebroken scherm dat invloed heeft op de functionaliteit van het Verzekerde Product en beperkt tot de onderdelen die nodig zijn om een gebarsten of gebroken scherm en achterglas te repareren, zoals een glazen/kunststof scherm, LCD en sensoren die aan het scherm zijn bevestigd.
  • Overige schade: vloeistofschade die ontstaan is door onbedoeld morsen in of op het Verzekerde Product en ander fysieke schade die kan ontstaan, behoudens schermschade, waardoor de toegang tot de software op het mobiele apparaat of de mogelijkheid tot opladen beperkt is.

Voor een overzicht van alle uitsluitingen, bekijk je de algemene voorwaarden.

Ik heb een gebroken scherm, wordt dit gedekt door Samsung Care+? Klik om uit te vouwen

Een gebroken scherm kun je succesvol claimen mits:

• Je nog niet tweemaal een claim hebt ingediend voor het verzekerde toestel.
  • De schade onopzettelijk tot stand is gekomen.
  • Er loszittende of scherpe stukjes zich bevinden aan het toestel.
  • Er meerdere scheuren of breuken aan de voor- of achterzijde onopzettelijk zijn ontstaan.
  • De scheur of breuk zich binnen het blauw aangegeven gebied bevindt.
  • De rode gebieden zijn verzekerd onder specifieke voorwaarden.

dekking verzekering
Een schade claimen hoe doe je dat?Klik om uit te vouwen
1 Neem eerst contact op met Samsung. Stel je vraag aan een medewerker via Messenger , of kies een ander contact kanaal.
2 Zorg ervoor dat je het IMEI-nummer van het toestel bij de hand hebt.
3 Als je smartphone onopzettelijk beschadigd raakt tijdens de tweejarige looptijd van de verzekering, betaal je voor een succesvolle claim slechts € 79 eigen risico.
4 We komen bij je langs op het afgesproken tijdstip en nemen je smartphone mee voor reparatie. We repareren je toestel volgens hoge kwaliteitsnormen, met originele Samsung onderdelen. Je behoudt de fabrieksgarantie en krijgt 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Let op: Eigen risico van 79 euro dient middels PIN of creditcard te worden voldaan aan de koerier

Dekking in het buitenlandKlik om uit te vouwen

Samsung Care+ biedt wereldwijde dekking bij internationale reizen met een maximale duur van 60 dagen. Je kunt echter uitsluitend een claim indienen, de telefoon laten repareren of vervangen in het land waar je de verzekering hebt aangeschaft.

Er gelden een aantal uitsluitingen op de polis. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Kan ik Samsung Care+ overdragen aan een ander persoon?Klik om uit te vouwen

Je kunt de verzekering overdragen aan de nieuwe eigenaar van het apparaat als je Samsung Care+ van tevoren hebt aangeschaft. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Kan ik Samsung Care+ opzeggen?Klik om uit te vouwen

Nadat je de verzekering hebt aangeschaft, heb je 14 dagen bedenktijd. Als je de verzekering in deze periode opzegt, ontvang je het volledige bedrag terug, mits je geen geldige claims hebt ingediend.

Je kunt je verzekering ook na de bedenkperiode opzeggen. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Neem contact op via één van onze contactkanalen. Wij helpen je verder om je verzekering stop te zetten.

Hoeveel kost Samsung Care+?Klik om uit te vouwen
  • Koop je een nieuwe Galaxy S8, S8+, S9, S9+, Note8 of een Note9 en voeg je daar een verzekering aan toe? Dan betaal je eenmalig €129 voor de Samsung Mobile Care verzekering.
  • Als je smartphone onopzettelijk beschadigd raakt tijdens de looptijd van je verzekering dan betaal je €79 eigen risico per claim.