Wat kan ik doen als ik het beveiligingspatroon van mijn smartphone of tablet vergeten ben?

Schermbeveiliging opnieuw instellen. (alleen voor Samsung Galaxy S5 en oudere toestellen)

Volg het stappenplan om een nieuw beveiligingspatroon te installeren op je Samsung toestel.

1 Zorg dat het toestel minimaal 50% is opgeladen. Let er ook op dat het toestel binnen het bereik is van een internet netwerk. Dit kan een WIFI, 4g of 3g netwerk zijn.
2 Voer gedurende een minuut, meerdere malen een fout patroon in.
3 Er verschijnt een melding dat je 30 seconden moet wachten voordat je het patroon opnieuw kunt invoeren. Rechts onder in de hoek van je scherm verschijnt de tekst: “Patroon Vergeten”.
4 Tik op “OK” en vervolgens op “Patroon Vergeten”.
5 Hier kun je kiezen om je toestel te ontgrendelen met je Google account. Voer hiervoor je gebruikersnaam (e-mailadres van Google) en wachtwoord in waarmee het toestel geregistreerd is. Hierna klik je op ‘’inloggen’’.
6 Kies een nieuwe vergrendelingsoptie. Je hebt keuze uit een patroon, pincode, vingerafdrukscanner of wachtwoord.
wat-kan-ik-doen-als-ik-het-beveiligingspatroon-van-mijn-smartphone-of-tablet-vergeten-ben

Let Op: Ben je ook je Google account wachtwoord vergeten? Klik hier om je wachtwoord opnieuw aan te vragen.

Schermbeveiliging opnieuw instellen via 'Find My Mobile' (voor toestellen vanaf Samsung Galaxy S6 en nieuwer)

1 Log in met je My Samsung account. En klik in het menu rechts in beeld op ‘Meer’.

Je kunt gebruik maken van je My Samsung Account om je toestel op afstand te ontgrendelen.

Heb je nog geen Samsung account? Maak deze dan online aan door te gaan naar http://account.samsung.com Klik vervolgens op ‘Een account maken’, vul je gegevens in en registreer je mobiele toestel.
Als je deze stappen hebt uitgevoerd, ga dan op je computer naar: https://findmymobile.samsung.com en voer de volgende stappen uit.

2 Kies in hetzelfde menu vervolgens voor ‘MIJN APPARAAT ONTGRENDELEN’.
wat-kan-ik-doen-als-ik-het-beveiligingspatroon-van-mijn-smartphone-of-tablet-vergeten-ben

Je mobiele toestel zal over enkele seconden ontgrendelen, stel opnieuw een schermbeveiliging in (aanbevolen) of laat je telefoon vrij van een schermbeveiliging.

Lees hier alles over het vergrendelen van je scherm.