Level On Bluetooth Headset White

Oplossingen en tips

Onderwerp
Soort inhoud
Sorteren op : Meest Relevant

Handleiding downloaden

Specificaties

Level On Bluetooth Headset White (EO-PN900)

Type
On-Ear Hoofdtelefoon
Geluid
  • Impedance 41 ohms
Bluetooth
  • Version Bluetooth 3.0
  • Profiles A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Wireless Range 10m
  • Audio Streaming Ja
  • Multipoint Ja
  • Etc Samsung Level app. (downloadbable app.) compatibility : 1) The Samsung Level application is compatible with Samsung mobile devices running Android operating system 4.2.2 or later. Depending on your device's specifications, a partial blank screen may appear or some functions may not work on your device. 2) To use the application, ensure that the devices are connected via the Bluetooth feature.
Algemene Kenmerken
  • Control Bluetooth Smart Touch Control (Play/Pause, Song Movement, Volume Up/Down, S Voice (In Case of Compatible Samsung Smartphone), Call Receiving, Call Rejection)
  • Microphone Ja
  • Packaging Contents Carrying Pouch, Audio Cable, micro USB Cable
  • Luidspreker 40mm Speakers with Dual-Layered Diaphragm
Call Function
  • Call Receiving Ja
Batterij
  • Type Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.
  • Play Time Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC), Up to 20 Hrs (Wired Mode with ANC), Unlimited Listening Time (Wired Mode without ANC)
  • Talk Time Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)
  • Standby Time Up to 200 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)
Connectiviteit
  • 3.5mm headphone connector Ja
  • Micro USB Ja
Fysieke specificaties
  • Afmetingen (BxHxD) 161.9 x 184.6 x 74.1 mm
  • Gewicht 236 g
  • Cable Length 1.2 m
Kleur
Wit

Handige links

Andere software en services

• Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

• Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding voor smartphones, tablets, TV's en meer. Haal het maximale uit je Samsung apparaat!

• Software en Security

Voor Samsung heeft de bescherming van de privacy en de beveiliging van gegevens van consumenten de hoogste prioriteit

• Smart Switch

Een makkelijke manier om data over te zetten