Wat voor product heb je?

• Smartphone, tablet of wearable
    Samsung Servicelocaties kunnen je bij alles helpen – van een barst in het scherm tot het overdragen van gegevens. Bezoek een Samsung Servicelocatie bij jou in de buurt.
  • TV - 42" of kleiner
    Als je een van onze kleinere TV-modellen hebt, kun je het snelst hulp krijgen door een afspraak te maken. Klik hier voor een overzicht van onze services.
  • Overige producten
    Bekijk een overzicht van alle reparatie services of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vind een servicelocatie

Zoek locatie

Volg de onderstaande stappen om een servicelocatie bij jou in de buurt te vinden.
1. Selecteer hierboven je productcategorie ('Mobiel apparaat', 'Huishoudelijk apparaat', etc.)

2. Voer je plaats, stad of postcode in

3. Vergroot de zoekafstand (20 km, 30 km, enz.) als er geen resultaten worden weergegeven
 ZIJMENU

• Adres
  • Openingstijden

* Let op: We raden je aan om met ons contact op te nemen om ervoor te zorgen dat je product op de juiste locatie wordt gerepareerd.

Service voor de volgende producten
     ZIJMENU

Kaart