Alles wat je moet weten over

Samsung Soundbars

De eerste stappen met Samsung soundbar

Samsung soundbar verbinden met kabel Samsung soundbar verbinden met kabel

Soundbar verbinden
met kabel

Gebruik een optische kabel om de soundbar te koppelen.

Samsung soundbar verbinden via Bluethooth Samsung soundbar verbinden via Bluethooth

Soundbar verbinden via Bluethooth

Gemakkelijk draadloos verbinden
met je soundbar.

Samsung soundbar verbinden via Wi-Fi Samsung soundbar verbinden via Wi-Fi

Soundbar verbinden
via Wi-Fi

De voordelen van een verbinding
via Wi-Fi.

Gebruik je Samsung-soundbar elke dag

Dolby Atmos met Samsung sounbar Dolby Atmos met Samsung sounbar

Gebruik Dolby Atmos op je soundbar

Dankzij Dolby Atmos technologie geniet je van de beste geluidskwaliteit tijdens een film of concert.

Softwareupdates voor je soundbar Softwareupdates voor je soundbar

Softwareupdates voor je soundbar

Update de software regelmatig voor een goede werking van je soundbar.

Reparatie diensten voor Samsung soundbar Reparatie diensten voor Samsung soundbar

Samsung
Reparatie diensten

Reparatie door specialisten die Samsung door en door kennen.

Contact & Reparatie Services

Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze community of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Repair Service Repair Service

Reparatie diensten

Reparatie door specialisten die jouw Samsung door en door kennen.

Assistance service Assistance service

Contact

Stel je vraag 24/7 online of aan de telefoon aan onze Samsung specialisten.