In welk opzicht is WiFi beter dan Bluetooth?

Met Wi-Fi kun je op een veel groter aantal apparaten weergeven dan met Bluetooth, en meerdere apparaten aansluiten om een netwerk te vormen. Je kunt dus een aantal Wireless Audio Speaker systemen tegelijk gebruiken en beschikken over een hogere muziekkwaliteit.

 

Meer weten over Wireless Audio Speakers? Klik dan op een van onderstaande modellen.

 

wam6500      wam7500 

 

 

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bedankt voor je feedback!