Waar dient de kabel voor die bij de Evolution Kit is geleverd?

De meegeleverde kabel is een LAN cable-adapter. Hiermee sluit je na het installeren van de Evolution Kit de tv aan op een bedraad netwerk.

Let op: na het aansluiten van de Evolution Kit wordt de LAN-poort op de TV zelf gedeactiveerd en kan de TV alleen direct via de Kit en LAN-adapter kabel aangesloten worden op een bedraad netwerk.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.