Main promo image
DESIGN

Telefonul care se
pliază

DURABILITATE

Rezistent la
apă și căzături

DESIGN img
BATERIE

Disponibil la partenerii comerciali:

*Toate specificațiile și descrierile furnizate aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a aduce modificări acestui document și produsului descris aici, în orice moment, fără obligația Samsung de a notifica o astfel de modificare. Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile, GUI și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului, pot fi modificate fără notificare sau obligație. Conținutul de pe ecran este format din imagini simulate și are doar scop demonstrativ.

1.Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară, de regiune și/sau de operator.
2.Măsurat pe diagonală, ecranul principal al telefonului Galaxy Flip4 are 6,7" dacă luăm în calcul dreptunghiul complet și 6,6" dacă luăm în calcul colțurile rotunjite; suprafața reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
3.Testat și certificat de Bureau Veritas.
4.În comparație cu Galaxy Flip3 5G Ultra Thin Glass.
5.Se referă la Galaxy Fold4, Flip4, Fold3 5G și Flip3 5G. Galaxy Flip4 este evaluat IPX8. IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri de apă curgătoare, timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau în piscină. Nu este rezistent la praf.
6.Asigurarea Samsung Care+ poate varia în funcție de țară, regiune și/sau operator. Se pot aplica taxe deductibile.
7.FlexCam se referă la experiența camerei care utilizează modul Flex. Modul Flex este acceptat la unghiuri între 75° și 115°.
8.Google Meet este o marcă comercială Google LLC. Este posibil ca participanții să fie nevoiți să actualizeze cea mai recentă aplicație Google Duo sau Google Meet și YouTube pentru a folosi Live Sharing.
9.Se pot conecta până la 100 de persoane în același timp. Calitatea video a partajării în direct, disponibilitatea și aplicațiile acceptate pot varia în funcție de numărul de participanți (în ceea ce privește calitatea video), de dispozitiv, de condițiile de rețea, de țară sau de operator. Unele aplicații acceptate pot necesita abonamente cu termeni și condiții separate.
10.Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală este de 3.595 mAh.
11.Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Evaluat independent de Strategy Analytics în perioada 2022.07.07–07.12 în SUA, cu versiuni pre-lansate ale SM-F721U, cu setare implicită, folosind rețele 5G Sub6 (NU au fost testate în rețeaua 5G mmWave). Durata reală de viață a bateriei variază, în funcție de mediul de rețea, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.
12.Încărcare de la 0% până la 50% în aproximativ 30 de minute, cu adaptorul de 25 W sau mai mare.
13.Limitare doar în cazul dispozitivelor compatibile cu încărcarea wireless (standard QI). Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, dispozitive de la alte mărci sau unele dispozitive portabile Samsung wearables. Wireless PowerShare poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
14.25W Power Adapter este vândut separat.
15.Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului frontal Galaxy Flip4 este de 1,9” în dreptunghi complet și de 1,8” luând în considerare colțurile rotunjite; zona reală vizibilă este mai mică, datorită colțurilor rotunjite.
16.Disponibilitatea produselor și a caracteristicilor poate varia în funcție de țară sau regiune. Galaxy Watch5 trebuie să fie asociat cu un telefon Samsung Galaxy cu Android 8.0, minim 1,5 GB RAM și aplicația Samsung Health versiunea 6.22.1 sau o versiune ulterioară. Destinat exclusiv în scopuri generale de wellness și fitness. Nu este destinat utilizării pentru detectarea, diagnosticarea, tratamentul oricărei tulburări sau afecțiuni ale somnului. Măsurătorile au rol doar de referință personală. Pentru sfaturi, te rugăm să consulți un cadru medical.
17.Galaxy Watch5 este vândut separat.
18.Transferurile prin cablu necesită cel puțin Android™ 4.3, iOS 5 sau Windows Mobile OS 8.1 sau OS 10 pe vechiul dispozitiv. Dispozitivele cu un sistem de operare mai vechi trebuie să utilizeze opțiuni de transfer fără fir. Dacă nu ai cablul/conectorul USB necesar pentru un transfer prin cablu către Samsung Galaxy, poți utiliza și opțiunile de transfer fără fir. Deschide Smart Switch Mobile în „Settings” pe noul telefon Galaxy sau descarcă Smart Switch pentru PC/Mac. Datele și conținutul disponibile pentru transfer pot varia, în funcție de sistemul de operare. Pentru a transfera date de pe iCloud sau din alte servicii de stocare în cloud, este necesară o conexiune de date. Pentru a evita întreruperea mesajelor text la transferul de pe iOS, modifică setările iMessage în mod corespunzător.
19.În comparație cu dispozitivele pliabile Samsung Galaxy foldables anterioare.
20.Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de țară, de operator și de mediul utilizatorului.
21.Disponibilitatea memoriei interne reale poate varia în funcție de software-ul preinstalat.
22.Disponibilitatea sincronizării Galeriei (Gallery) prin Microsoft OneDrive poate varia în funcție de țară sau regiune. Necesită configurarea sincronizării OneDrive pe dispozitivul Samsung Galaxy. Începe cu 5 GB de stocare gratuită în cloud sau treci la un abonament pentru mai multă stocare.
23.Versiunea de testare de șase luni a serviciului de stocare în cloud OneDrive de 100 GB este disponibilă exclusiv pentru consumatorii care au achiziționat un Galaxy Fold4 și Galaxy Flip4. Disponibilitatea poate varia. Se aplică termenii și condițiile din Google Play. Consultă https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer pentru detalii.