Bucură-te de The Frame ca de un televizor QLED 4K sau ca de un ecran cu afișaj inovator al operelor de artă preferate. Designul său rafinat îl transformă într-o capodoperă vizuală și mai elegantă. Iar mai multe versiuni de design, mai multe culori pentru rame, opere de artă, accesorii și opțiuni suplimentare îți vor personaliza și îmbunătăți complet spațiile interioare.

Noi culori și modele
din care să alegi

Mai multe opțiuni ale ramei

The Frame îți oferă mai multe opțiuni de culoare ale ramei și un design suplimentar, dintre care poți alege, oferindu-ți mai multe opțiuni ca niciodată, pentru a-ți personaliza spațiul interior, ca să se potrivească stilului tău. Ramele personalizabile ale The Frame se atașează magnetic în poziție și îi poți schimba stilul într-o clipă.

*Rama care poate fi personalizată se vinde separat.

*Disponibilitatea ramelor și a culorilor acestora poate varia, în funcție de dimensiunea televizorului.

Calitate impresionantă a imaginii

The Frame — operă de artă și, în același timp, televizor QLED de ultimă generație, ce oferă noi posibilități. Imaginea senzațională QLED, sunetul și inovațiile inteligente îmbunătățesc experiențele de vizionare, în timp ce creează, de asemenea, altele noi. Iar 100% volum de culoare asigură o calitate a imaginii impresionantă, permițându-ți să vizualizezi fiecare culoare vibrantă, nuanță și ton a tot ceea ce urmărești.

O galerie de artă la tine acasă

Art Mode și Art Store

Momentul în care închizi televizorul The Frame acesta devine o pânză digitală care poate fi personalizată, în care lucrările de artă preferate pot fi expuse pe ecran și îți transformă televizorul într-o galerie de artă privată. Iar noul Art Store cu capabilități îmbunătățite, îți ușurează căutarea, descoperirea și descărcarea, dintr-o bibliotecă extinsă de lucrări, de la galerii internaționale de top. Alege dintr-o listă cu lucrări populare din întreaga lume, inclusiv toate capodoperele clasice și moderne preferate, precum și fotografii profesionale uimitoare.

Lista magazinelor partenere:

The Frame 43”
(2021)

43LS03A

The Frame 50”
(2021)

50LS03A

The Frame 55”
(2021)

55LS03A

The Frame 65”
(2021)

65LS03A

The Frame 75”
(2021)

75LS03A